ByLykke hudpleje

Dansk udviklet hudplejeserie med "Viden og Hjerte" til: Lindring, heling, antiage og sund hud.

Se alle

ByLykke HĂĽrpleje

Naturlige og økologiske hårplejeprodukter baseret på valleprotein og aloe vera, samt aktive ingredienser, der gavner hovedbund og hår bedst muligt. 

Se alle

Kefirbrus

Håndbrygget økologisk læskedrik, fermenteret på vandkefirgryn. Leveres i hele Danmark på abonnement eller med PostNord.

Se alle

Øvrige hudplejeprodukter

Produkterne her understøtter vores filosofi om renhed og økologi. Udvalgt for bedste kvalitet og virkning. Kan med fordel bruges sammen med ByLykke Hudpleje.

Se alle

Fødevarer

Importeret fra engagerede producenter, der har øje for råvaren, smagen og håndværket. 

Se alle

Kosttilskud

Et udvalg af kosttilskud uden anprisninger. Vi tester og udvælger de bedste til salg her på siden.

Se alle

Kurser

KURSER

Jeg har gennem de sidste år holdt en del kurser i fermentering, men har desværre måtte aflyse i hele 2020. Jeg håber at komme i gang igen til efteråret med en ny kursusrække og få gæster i køkkenet igen, for det savner jeg rigtig meget.

Jeg elsker at kunne benytte friske danske og økologiske grøntsager når vi fermenterer, da det er sund fornuft og ægte Nordjysk kvalitet. Jeg køber de skønne grøntsager fra Hjorthøj, hvor Pia Hjort producerer de flotteste og lækreste kål, løg, gulerødder, rødbeder og meget andet. På den måde får vi de grøntsager som hører årstiden til.

Jeg venter derfor med at holde kurser til vi kan være flere sammen og til at vi kan få de bedste råvarer i glassene.

Hvis du ønsker at blive skrevet op til at få direkte besked når vi kender datoen på næste kursus er du velkommen til at sende en mail til lykke@bylykke.com med dit ønske og at det er ok at vi skriver til dig når vi har nyt om næste kursus.

Hvad handler kurset om?

Vi starter altid med kaffe/The og hjemmebagt surdejsbrød for ligesom at komme i gang og lære hinanden at kende. Mens vi spiser og kommer tilstede, gennemgår jeg lidt omkring hvad fermentering er, hvilke metoder der findes og anden teori og fakta, som er godt at kende til. Det er ikke noget højtragende, men blot for at vi alle får det samme udgangspunkt og kan gå i gang med ro i maven.

Jeg oplever at mange allerede har eksperimenteret i eget køkken, men noget gik galt og det stopper oftest processen. Når du går fra kurset er jeg sikker på du vil fortsætte i eget køkken og måske invitere en veninde med til din egen næste fermenterings dag. Det er ikke så svært og udbyttet er stort på flere områder. Du skaber dine egne sunde bakterier via gode lokale råvarer, der bidrager til kroppens vigtige variation af mælkesyrebakterier m.fl. Vores mikrobiom er vigtigt for vores overordnede sundhed og et stærkt immunsystem.

 

Håber vi snart ses

Kh Pia Lykke

 

Se alle

Nyheder

back