Tør kløende hud er en udfordring i vinterhalvåret

Men der er hjælp at hente for både børn og voksne med ByLykke Skin Creme.

Mange forældre har store udfordringer med deres eksemramte børn om vinteren. Den tørre luft, flere lag tøj og mindre fugt kan give ekstra kløe og tørhed, som kræver ekstra opmærksomhed og behandling.

Med kyndig vejledning fra hudlægen gives der ofte steroidcremer, som bruges i perioder for at dæmpe generne.

I mellem disse perioder anbefales det at fortsætte behandlingen, ved at bruge en god fugtighedsgivende creme, som kan forlænge den gode periode uden eksem og måske endda gøre perioden med steroidcreme kortere.

ByLykke Skin Creme indeholder 15% Colostrum Complex, der er en bearbejdet råmælksingrediens, tilegnet hudplejeprodukter, for opnåelse af en sundere hud. Herudover 31% naturlige olier fra bl.a. mandelolie og sheabutter samt aloe vera og bivoks.

Ingen parfume og blot èt system konservering, som mindsker allergiske reaktioner.

Den fede creme optages i huden uden at fedte eller tilstoppe porerne og bliver derfor ikke generende for barnet, da huden fortsat kan ånde. Egenskaber i råmælken dæmper kløen og mindsker således ubehaget for barnet. Huden vil føles blød igen og de tørre plamager kan endog reduceres.

For mange børn er den daglige påsmøring ikke sjov, da de skal sidde stille, men da ByLykke Skin Creme også er egnet til børn kan de selv deltage. Lad barnet selv være med til at sætte cremen på i dutter, så kan den voksne smøre der, hvor dutter af creme allerede er sat, mens barnet fortsætter legen. På den måde bliver cremen bedre fordelt og barnet er selv medspiller.

For voksne med tør og irritabel hud anvendes ByLykke Skin Creme ligeledes til hele kroppen. Da den er meget fed og givende, kan man med fordel blande nogle dråber olie i hånden og blande med cremen, så går indsmøringen af de større flader som en leg. Det anbefales at bruge en god fed olie, som ricinusolie eller hybenrosekerneolie.

Har du nogen som helst tvivl eller spørgsmål til ByLykke serien, er du altid velkommen til at skrive en mail til lykke@acutiz.com eller skrive via vores Facebook side: www.facebook.com/bylykke.

Vi har gennem mange år testet med hudlæger og kosmetologer, samt specielt udvalgte grupper med særlig sensitiv hud og har derfor godt kendskab til virkeområder og anvendelse af de 5 forskellige plejeprodukter i serien.