Liposomal C-vitamin

Liposomal C-vitamin

De senere år har der været en del nytænkning i sundhedsbranchen. Funktionelle stoffer fra naturen og viden fra traditionel medicin kan i dag ved hjælp af nye fund i biokemi bekræftes som effektive i mange tilfælde. Det store potentiale ved naturlige aktive ingredienser bliver synlig gennem intensiv forskning.

Hvordan kan disse mineraler, vitaminer eller plantestoffer absorberes og forbruges effektivt af kroppen? Svaret: gennem liposomer!

Af de fleste konventionelle kosttilskud optages i sidste ende kun en lille del. ActiNovo ønskede at revolutionere markedet for kosttilskud, løsningen blev: liposomer. Aktive ingredienser er indkapslet som vitamin c-serum i nanoskopisk små liposomer og leveres sikkert gennem fordøjelsessystemet. Disse metoder giver mulighed for et naturligt og effektivt forbrug. Absorptionen kan øges til op til 95% sammenlignet med vitamin C-tabletter (piller) eller C-vitaminpulver. Oplev kraften i C-vitamin på en helt ny og revolutionerende måde.

Liposomal C-vitamin

Vigtigheden af C-vitamin

Vitaminet - også kaldet ascorbinsyre - har vist sig at være meget vigtigt for normal immunfunktion. Dens rolle i kollagensyntesen understøtter også vores bindevæv. Det har en betydelig indflydelse på blodkarenes sundhed, nervesystemet og energimetabolismen. C-vitamin er i stand til at øge jernabsorptionen og hjælper med at regenerere E-vitamin i kroppen. Andre fordele ved at have et tilstrækkeligt C-vitaminindtag er reduktion af oxidativ stress og træthed.

Hvad indeholder ActiNovo-produkter?

Enestående ydelse er vigtigere for ActiNovo end optimeret smag og udseende, hvorfor deres produkter stadig har deres naturlige smag. ActiNovos flydende formuleringer indeholder også værdifulde phospholipider fra solsikker, med et højt indhold af phosphatidylcholin og kun certificerede ingredienser. Phospholipider er byggesten for menneskelige celler.

ActiNova's højdosis liposomale C-vitamin til at drikke kommer fra egen produktion i Tyskland, Hamborg

Flaske med 250 ml. Dagsdosis 10 ml. svarer til 1 gr., 

Opbevares mellem -6-25 grader. Efter åbning skal flasken opbevares på køl

back