Blid bade svamp
Blid bade svamp

Badesvamp, eksfolierende

DKK 45,00

Produktbeskrivelse

Lækker svamp til ansigt og krop

Denne svamp bruges til blid massage og exfoliering af krop og ansigt med eller uden sæbe. Bruger du sæbe bidrager svampen med at skabe et fyldtig skum så huden føles ekstra ren og forynget. En strop gør det nemt at holde svampen i hånden. Nem at vride efter brug og tører hurtigt.

Svampen er lavet af naturlig bomuld og kinagræs. Der er lagt vægt på miljø og etik på alle områder. Svampen er en del af en serie, hvor der ikke testes på dyr og hvor man ønsker at producere produkter på en ansvarlig og etisk måde. Tilgangen hertil er at bruge miljøvenlige principper og materialer og sikre så lav påvirkning af miljøet som muligt. 

Svampen vaskes i hånden og lufttørres.

Vi har valgt at forhandle et par produkter fra firmaet da det passer godt ind i måden vi selv tænker på og fordi vi manglede disse til at skabe en smuk naturlig hud, som grundlag for vores egne ByLykke Plejeprodukter.

Når vi giver opmærksomhed til vores hud, vil den give godt tilbage, sådan vil jeg gerne betragte alt i livet, derfor elsker jeg at rense huden med mild sæbe og en handske eller svamp. 

Vi stimulerer blodomløbet og nervesystemet meget blidt når huden eksfolieres mekanisk, altså med en svamp/handske eller børste direkte på huden. Samtidig fjernes de gamle hudceller så nye kan komme til overfladen og huden kan ånde frit. 

Det er vigtigt at give fugt og næring efter peeling. Vi anbefaler ByLykke Serum til ansigt, hals og brystkasse, gerne et par pust af en blomstermist som bidrager til at hyaluronsyrerne i serum kan binde sig og virke fugtgivende. Herefter en ByLykke Skin Creme, Repair eller Lotion, måske en olie alene eller sammen med creme/lotion, alt efter hvad du syntes føles rart på kroppen og i ansigtet/halsen.

Bruger du makeup er det nu tid til at slutte mesterværket med hvad du ønsker. 

Relaterede produkter

back