Økologisk Cumin seed olie 500 ml.
Økologisk Cumin seed olie 500 ml.

Black cumin seed olie

DKK 300,00
stjernestjernestjernestjernestjerne

5 stjerner ud af 5

Skrevet af Pia Christensen d. 22/02-2021

Dejlig mild uden at kradse i halsen når jeg drikker den. Har prøvet mange forskellige, men denne er helt klart den bedste. Tak for det gode valg.


Produktbeskrivelse

Black cumin seed oil, økologisk, 500 ml. i apoteker flaske

En yderst aktiv olie til både ind- og udvortes brug.

Økologisk koldpresset.

Når du lander på denne side, er det sikkert fordi du allerede kender til black cumin seed olien. En olie jeg selv fik kendskab til for 12 år siden, gennem de undervisere som jeg i mere end 20 år har taget kurser hos i personlig udvikling. Dengang kunne vi ikke købe olien i danske butikker, men fik istedet olien hjem fra England. Et par år efter var jeg på et besøg hos vores olie leverandør i Hannover. De leverede de økologiske olier vi brugte i ByLykke cremerne. Under besøget på fabrikken fik jeg grundig information om de vigtige olier, de sælger til forretningskunder. En af disse olier var Black Cumin Seed Olien, som ejeren selv brugte til hans søn med astma. 

Jeg købte allerede forskellige flasker af andre olier til kropspleje og tog således også denne fantastiske olie med hjem. Mange har efterhånden købt den og vender tilbage efter mere. Den er blevet taget godt i mod blandt mine alternative venner, og vi har selv brugt den i mange år. 

Et ordsprog omkring Black Cumin Seed Olie går på at den kurerer alt på nær døden! Meget bredt syntes jeg nok og dette er bestemt ikke min anbefaling at den kan løse alle problemer. Du har sikkert dine grunde til at tage olien og det er dejligt at vide du kan bruge denne, som jeg mener har en meget høj kvalitet. Firmaet bag har vi stor tillid til både fordi olierne vi får er i top kvalitet til rimelige priser og fordi vi har besøgt stedet flere gange og har den gode fornemmelse for, at der står tysk kvalitet og grundighed bag.

Vi har valgt at sælge olien med deres etiketter, da i her kan se de mærkninger olien har fået i Tyskland. Skulle vi have samme mærkninger kræver det at vi betaler for denne service, hvilket kun vil gøre prisen dyrere, men ikke vore kunder lykkeligere.

Vi elsker gennemsigtighed og det viser vi bla. ved sælge varen som den er, direkte fra producenten.

Flere informationer omkring olien og dens fortræffeligheder kan findes på nettet og her handler det naturligvis om, at være skeptiske overfor anmærkniger, der ikke lyder virkelige. Vi må desværre ikke fremhæve de gavnlige virkninger, så det er op til dig selv at søge den information, der gør dig tryg i dit valg. Vi sikrer blot at den olie du køber, er den ægte vare uden snyd med fortyndninger mm..

Certificeret: kbA-Qualität

INCI:

Nigella Sativa Seed Oil

Dagsdosis ved oral intagelse: 1 barneske. Kan også bruges udvortes til vanskelige pletter.

Relaterede produkter

back