Gratis levering ved køb over 650,- kr.     –     Hurtig levering kun 1 – 3 hverdage   

Gratis levering ved køb over 650,- kr.  – Hurtig levering kun 1-3 hverdage

ByLykke Skin Creme og Lotion med 15 % Colostrum Complex

Ønsker du at sikre dig og din familie med lækker hudpleje, når i drager på ferie, så kan du med fordel medbringe ByLykke Original Skin Creme, ByLykke Skin Creme og/eller B yLykke Skin Lotion.

Helende og plejende

ByLykke Cremer og Lotion heler sår, er gode som natcreme, da de heler din hud og opretholder hudens fugtbalance. I ferien eksponeres vi for masse af sol, klor/salt vand og måske masse af frisk luft. Cremerne kan bruges til hele familien, til skrammer, vabler og ømme fødder efter for lange gåture i de nye sandaler. Smør fødderne inden du går i seng og vågn op med friske fødder klar til nye udflugter.

Bliver du stukket af myg, sørger ByLykke Original Skin Creme for at lindre kløen og mindske hævelsen.

ByLykke Skin Lotion bruges hverdag efter du har nydt solen. Specielt når huden trænger til heling inden en ny dag med sol. Lotion sørger for at rødmen fortager sig, at du ikke kommer til at skalle ligesom den lindrer og køler huden, hvis du har fået lidt for meget sol. Ved intensiv brug på ferien, opnår du på denne måde, en flot teint.

Soleksem

Døjer du med soleksem, kan du bruge både ByLykke Skin Creme/Original Creme og Lotion. Lotion egner sig til påsmøring på større områder, hvor cremerne er mest hensigtsmæssige til ansigt, hals og brystkasse. Den brændende fornemmelse mindskes. Sørg altid for at undgå direkte sol i den forbindelse, men det er du sikkert helt klar over, da solen nemt irriterer huden ved soleksem.

ByLykke hudplejeserie uden parfume