Gratis levering ved køb over 650,- kr.     –     Hurtig levering kun 1 – 3 hverdage   

Gratis levering ved køb over 650,- kr.  – Hurtig levering kun 1-3 hverdage

ByLykke Hårpleje

Bylykke ønsker at producere milde og gavnlige produkter. Mange kunder har i flere år spurgt, om vi ville overveje at lave en shampoo, som kan bruges til sart og sensitiv hovedbund.

Det er endelig lykkes os at få hele 5 forskellige shampooer, der på hver sin måde kan hjælpe forskellige hår- og hovedbundstyper. Basisingredienserne er valle og aloe vera og kun små mængder af vaske aktiver, da disse ofte udtørrer hårstrå og giver ubalance i hovedbunden. Denne vægtning gør produktet yderst mildt og alligevel aktivt i forhold til, at dit hår bliver rent, men uden at udtørre hårstrå og hovedbund.

De forskellige shampoo’er har hver sin sammensætning af specielt udvalgte urter og ekstrakter fra naturen. Du vælger ud fra det du ønsker shampoo skal gøre for dit hår og hovedbund, resten har vi sørget for. Men en ting kan du være sikker på, du vil mærke at shampooen opfrisker dit hår og hovedbund effektivt ved hver hårvask.

Den aktive ingrediens er valle, som indeholder aminosyrer og proteiner som hårstråene er opbygget af. For os giver det god mening at pleje håret med gavnlige ingredienser fra naturen, som giver dit hår og hovedbund næring og støtte til et sundt miljø.

Ydermere er alle ByLykke produkter produceret med omtanke for at gøre en forskel for dig og miljøet og produceret 100% med vindenergi i Danmark.

250 ml. i miljøvenlig emballage

Naturlig og mild hårpleje, der ikke udtørrer hår og hovedbund.