Udgivet d. 23-07-2019 16:34

ByLykke rejseapotek


ByLykke Skin Creme og Lotion med 15 % Colostrum Complex 

Ønsker du at sikre dig og din familie med lækker hudpleje, når i drager på ferie, så kan du med fordel medbringe ByLykke Skin Creme og Lotion.

Helende og plejende

ByLykke Skin Creme og Lotion heler sår, er god som natcreme, da den heler din hud og opretholder hudens fugtbalance. I ferien eksponeres vi for masse af sol, klor/salt vand og måske masse af frisk luft. Cremen kan bruges til hele familien, til skrammer, vabler og ømme fødder efter for lange gåture i de nye sandaler. Smør fødderne inden du går i seng og vågn op med friske fødder klar til nye udflugter.

 

Bliver du stukket af myg, sørger ByLykke Skin Creme for at lindre kløen og mindske hævelsen.

 

ByLykke Skin Lotion bruges hverdag efter du har nydt solen. Specielt når huden trænger til heling inden en ny dag med sol. Lotion sørger for at rødmen fortager sig, at du ikke kommer til at skalle ligesom den lindrer og køler huden, hvis du har fået lidt for meget sol. Ved intensiv brug på ferien, opnår du på denne måde, en flot teint.

 

Soleksem

Døjer du med soleksem, kan du bruge både ByLykke Skin Creme og Lotion. Lotion egner sig til påsmøring på større områder, hvor cremen er mest hensigtsmæssig til ansigt, hals og brystkasse. Den brændende fornemmelse mindskes. Sørg altid for at undgå direkte sol i den forbindelse, men det er du sikkert helt klar over, da solen nemt irriterer huden ved soleksem.

 

 

 

back