Gratis levering ved køb over 650,- kr.     –     Hurtig levering kun 1 – 3 hverdage   

Gratis levering ved køb over 650,- kr.  – Hurtig levering kun 1-3 hverdage

Hormoncreme kan med fordel følges op med brug af ByLykke Skin Creme

Både eksem og psoriasis forårsager kløe og tør hud, der skaller. Der er flere typer som arter sig forskelligt. I de tilfælde, hvor inflammation har været med til at forværre hudproblemet, kan ByLykke Original Skin Creme, ByLykke Skin Creme og Lotion lindre kløen og den brændende fornemmelse huden ind i mellem får.

Mange hudproblemer – som eksempelvis eksem og psoriasis – er alvorlige lidelser, hvor patienten ofte er henvist til behandlingsformer, som kan medføre alvorlige bivirkninger. Hormoncreme og lignende kan efter mange års behandlinger hermed betyde, at huden bliver meget tynd og sensitiv. Den kan komme til at se gammel ud, have behov for meget fugt og mindre afvaskning. Den behandlede hud er således hårdt ramt og har behov for at få tilført ekstra næring måske flere gange dagligt, og ikke mindst sikre at huden bevarer fugten og sikre at den beskyttes mod stød og slag, forurening, vind og vejr.

Tilbagemeldinger fra mange glade brugere fortæller, at de med godt resultat smører deres behandlede hud med ByLykke Original Skin Creme eller Lotion i pauserne mellem den lægelige behandling som oftest kører i intervaller. ByLykke plejeprodukter giver huden den nødvendige næring samtidig med den heler, forstærker og beskytter. Det resulterer ofte i, at intervallerne, hvor der smøres med den læge ordinerede salve, strækkes lidt længere. ByLykke Plejeprodukter er yderst effektive, hvilket tilskrives, at de indeholder ml. 10-15% Colostrum Complex, en ingrediens, som alene indeholder mere end 90 gavnlige næringsstoffer. Videnskabelige forsøg har vist, at ingrediensen styrker hudens immunitet og dæmper inflammation. Vi hører mange fortælle, at ByLykke Skin Creme og Lotion dæmper kløe, beroliger og mætter huden. Det fortælles også, at man har følelsen af, at den skadede hud heler op indefra.

ByLykke produkterne indeholder derudover også Aloe Vera og desuden flg. olier: Mandelolie, Shea Butter og jojoba olie, alle yderst fugtgivende, beskyttende og milde for huden. Cremer og Lotion optages hurtigt i huden og fedter således ikke, eller tilstopper porerne. Ingredienserne er økologiske eller naturlige og uden parfume. Plejeprodukterne kan med fordel bruges af hele familien til de daglige udfordringer.

Mild og yderst plejende creme uden parfume
ByLykke Original Skin Creme som med fordel kan bruges ved behandling med hormoncreme