Udgivet d. 26-07-2019 16:48

HVORFOR MÆLKESYRE BAKTERIER ER GODE FOR DIG OG DIT HELBRED

Mælkesyrebakterier - for din mave-tarmfunktion

 

Flere og flere studier viser, at en ubalance mellem de gode og dårlige bakterier i dit fordøjelsessystem, er direkte forbundet med din generelle sundhed. De bakterier som ikke gavner os er ofte dem vi har flest af.

 

Ved at indtage mælkesyrebakterier gennem drikke eller fermenterede fødevarer hjælper du kroppen i balance og styrker dermed dit immunsystem på en naturlig måde.

 

En overflod af mælkesyrebakterier medvirker til bedre fordøjelse, vægtbalance, godt immunsystem, mindre allergier og eksemer, mm.

 

Flere og flere studier viser, at jo bedre din mave fungerer jo bedre bliver dit mentale helbred. Her tales om depression, angst, OCD, stress og hukommelses problemer. Vi er stadig i den spæde start, men forskere påviser gang på gang hjerne-mave forbindelsen, som en realitet. Her er der tale om speciefikke bakterier, som desværre ikke leveres i vores kefirbrus, men vi hører fra vores kunder at de føler sig glade og i bedre balance når de dagligt får blot et glas kefirbrus. Det er i alle tilfælde en sundere drik end sodavand og mange erstatter vinen med et glas Kefirbrus og drikker det i champagneglas. 


Mælkesyrebakterier fås også gennem diverse pulver eller kapsler og bidrager alle til et sundere livsstil, men alt efter hvilke ubalancer du har, skal du naturligvis konsultere din læge og blot drikke Kefirbrus som en belønning til dit velvære.

Jo flere forskellige mælkesyre bakterier jo bedre resultater opnås i forhold til fordøjelsesmæssige ubalancer.

 

back