Udgivet d. 16-09-2021 11:37

Nyt visuelt udtryk nye veje 🍃

ByLykke hudpleje er resultatet af 3 år forskning og 12 års udvikling for at opnå de bedste produkter til gavn og glæde for din og familiens hud. Det kan vi forsikre dig om, da vi kun er i denne branche, for at gavne og sikre dig produkter til opnåelse af sund hud 🇩🇰

Vi har valgt at ændre udtryk for at nå endnu flere kunder da vi jo godt ved at vi ofte vælger med øjnene, derfor har vi valgt et mere enkelt og rent udtryk, som ligger sig op af tidens trend. Dog vil vi altid være et specielt mærke, da brugen af Colostrum Complex - den unikke ingrediens, gør en væsentlig forskel for dig og din hud.

De løbende ændringer vi har foretaget, har været at forenkle produkterne med mere rene hjælpestoffer, som emulgator (det produkt som binder olie og vand) samt konservering. Vi har haft mange udfordringer med konservering da ByLykke produkterne har store mængder colostrum i. Et naturligt produkt som hurtigt tiltrækker bakterier. Heldigvis er det lykkedes os at finde en samarbejdspartner med mange års erfaring, som har kunnet hjælpe os til at bruge en langt mildere konservering. Dette ved blot at arbejde anderledes med selve blandingen så vi undgår kontakt med bakterier i selve produktionsprocessen. Sikke et held syntes vi 🙏

Det første produkt du finder med nye etiketter, er ByLykke Skin Lotion, det produkt vi allerhelst har villet fornye. Vi har nu skabt et produkt med den skønneste følelse af fugt på huden, nem at smøre på, helt uden duft, samme effektive resultater, lidt mere olie end før da vi nu også har lidt olivenolie i. Emballagen er airless, hvilket de nye produkter også kommer i. Årsagen hertil er at du får fuld udnyttelse af indholdet som skubbes op i takt med du bruger af produktet. Men allervigtigst så kommer du ikke i berøring med andet end det du trykker ud og bruger lige her og nu.

ByLykke består af 4 forskellige plejeprodukter. Den nok mest kendte og vores allerførste produkt til salg er ByLykke Skin Creme. Denne bruges af hele familien til dagligdags problemer, den beskytter mod vejr og vind ved at beskytte huden mod udefra kommende forurening, samt sørge for at fugten i huden ikke fordamper. Den har antiinflammatorisk effekt og virker helende og plejende på mange hudproblemer. Som dagcreme er den beskyttende og nærende for normal-tør hud og du vil se og mærke, hvilken forskel den gør som anti-age behandling. Kosmetolog og indehaver af Xenobia i Aarhus har solgt ByLykke produkter lige så længe vi har eksisteret og hun anbefaler med hendes erfaringsgrundlag at alle kunder bør have ByLykke Skin Creme på hylden, da den lægger en god daglig beskyttelse og kan bruges til alle andre udfordringer på kroppen samtidig med.

ByLykke Repair anvendes af mange med enten fedtet eller kombineret hudtype. Den indeholder jojoba olie og sheabutter, som er super velegnet til disse hudtyper trods det, at det er fede olier, men huden absorberer disse til stor tilfredsstillelse for forbrugeren. Ofte har personer med fedtet hud brug for fugt og disse olier er med til at beskytte huden, så vandet ikke fordamper og dermed virker fugtet. Har du rosacea eller akne kan du med fordel bruge ByLykke Repair, der som de andre produkter virker antiinflammatorisk, grundet det store indhold af Colostrum Complex, og dermed dæmper den varme og rødme som mange ofte oplever.

ByLykke plejeprodukter - dit redskab til sund lækker hud

ByLykke Serum kan bruges alene hvis du har meget fedtet hud og ikke tåler olier, den indeholder flere typer hyaluronsyrer, som binder vand og dermed fungerer som anti-age uden botox. Brug den i kombination med ByLykke Skin Creme eller Repair og oplev, hvordan din hud føles mættet og fugtet HELE dagen uden den bliver fedtet og blank hen på eftermiddagen. Du får med kombinationen masse af fugt, næring og foryngelse da huden optager de mange nyttige ingredienser, som cellerne har brug for til at forny sig bedst muligt.

Jeg har gjort min passion for at hjælpe og give, til min business, udtrykt gennem ByLykke Plejeprodukter, noget jeg aldrig vil gå på kompromis med❗

💟 Med Viden og hjerte Pia Lykke

 

 

 

back