Gratis levering ved køb over 650,- kr.     –     Hurtig levering kun 1 – 3 hverdage   

Gratis levering ved køb over 650,- kr.  – Hurtig levering kun 1-3 hverdage

Sensitiv hud fortjener gode naturlige plejeprodukter

Måske tænker du ikke over, hvor sensitiv din hud er og over, at parfumer i hudplejeprodukter, som anvendes hverdag, kan give allergi der viser sig som kløe, rødme eller røde knopper.

Kvinde med sart og sensitiv hud
Kvinde med sart og sensitiv hud

Det er dog en god ide at være mere opmærksom på dette, idet det viser sig, at parfumeallergi er i fremmarch og har været markant stigende i årene 2011-2015 sammenlignet med den målte periode forud.

Det er derfor vigtigt at være på forkant inden allergien indfinder sig endsige udvikler sig. En allergisk reaktion kan være næsten umulig at slippe af med, når først kroppen reagerer på eksempelvis parfumestoffer.

På videncenterforallergi.dk kan man læse om symptomer i forbindelse med parfumeallergi:

’’Første symptom på parfumeallergi er eksem, der kan vise sig ved rødme, revner, skældannelse og små blærer – ofte i armhulerne efter brug af deodorant, eller i ansigtet efter brug af parfumeret creme eller makeup.

Allergien kan også give anledning til håndeksem samt udbredte eksemer på kroppen.’’

Det er derfor vigtigt at vælge hudplejeprodukter, der er uden unødige tilsætnings- og fyldstoffer, uden parabener, parfumer og med mild konservering.

Disse forudsætninger er opfyldt ved anvendelse af ByLykke Original Skin Creme, Repair og Serum.

ByLykke produkter til sart og sensitiv hud
ByLykke produkter til sart og sensitiv hud

Ved udvikling af disse produkter har det været vores hensigt at hjælpe hele familien, store som små, med at have muligheden for at anvende produkter uden risiko for allergiske reaktioner, men samtidig meget virksomme mod dagligdagens små skavanker.

ByLykke Original Skin Creme og Repair kan anvendes af hele familien til de daglige udfordringer samt til beskyttelse mod vejr og vind. De kan dæmpe kløe og irritation, hele skrammer og sår hurtigere, give næring til hudens celler, berolige og berige huden. På job og i børnehave, skole mv., kan du få hjælp til at modstå den tørre luft indendørs, som vi ofte er udsat for.

Prøv dem eksempelvis til dit barns eksem især hvis du er ked af at bruge for megen hormonsalve. De kan også med gode resultater bruges sammen med lægeordineret salver, så du bruger ByLykke om morgenen og salven inden sengetid, hvis det ikke konflikter med lægens ordinering.

Hemmeligheden bag ByLykke’s hudplejeserie er, at den indeholder store mængder af den helt unikke ingrediens: Colostrum Complex. Ingrediensen er udviklet sammen med et forskerteam på Aalborg Universitet fra 2005-08. Den er testet og afprøvet af diverse læger, dermatologer og kosmetologer i både Danmark og udlandet.

Ved du at Colostrum er naturens mest aktive og komplekse ingrediens brugt af mennesker i flere hundrede år, både udvortes og indvortes?

Du er altid velkommen til at skrive til os hvis du har spørgsmål du gerne vil have besvaret og som ikke findes på vores hjemmeside.