Børneeksem og tør hud

NÆNSOM OG HELENDE PLEJE TIL BØRNEEKSEM, EKSEM OG TØR HUD Børneeksem er et vedvarende, kløende eksem, og selvom der vil være perioder uden symptomer, går lidelsen jævnligt i udbrud.

 Meget tør hud kan føre til næsten eksemlignende symptomer. Ligesom eksemramt hud, bør meget tør hud behandles med omtanke og grundig omsorg. Hvad enten du eller dit barn lider af børneeksem, eksem eller af særlig tør hud, er ByLykke Creme og Lotion oplagte produkter til at pleje huden og fjerne nogle af de gener, der følger med lidelserne. Produkterne bør bruges regelmæssigt, også i perioder hvor huden ikke virker plaget. Ved regelmæssig brug sikrer du dig de bedste resultater og en sund og stærk hud. Udbredt lidelse der kræver særlig omsorg Ikke overraskende forekommer børneeksem hyppigst hos børn, og de fleste vokser fra sygdommen i takt med, at de bliver ældre. Omkring 20% af den danske befolkning lider af sygdommen som børn, mens kun en 1% stadig har den, når de er blevet voksne. 

Det er uvist, hvor mange danskere der døjer med tør hud, men den fine skandinaviske hud og det ubarmhjertige vejr i Norden øger behovet for behandling af tør hud.

 ByLykke Creme og Lotion indeholder effektive, plejende ingredienser, der styrker og opbygger en svag hud. Produkterne er baseret på det forskningsbaserede Colostrum Complex og indeholder mellem 20 og 31% økologiske og uforarbejdede olier fra mandel, jojoba og sheanød. Olierne er fra første presning, og de er derfor af den reneste kvalitet. Pas på dig selv Både ved udbrud af børneeksem og meget tør hud er der en række forhold, du kan tage, hvis du vil behandle symptomer eller forebygge udbrud. – Vær klædt ordentlig på Sved kan irritere huden, og det er det sidste, man har brug for, hvis man lider af børneeksem. Undgå syntetisk tøj og klæd i stedet dig eller dit barn i bomuld. – Gå langt udenom parfume 
Undgå parfume. Brug uparfumeret vaskemiddel, sæbe og shampo. Både ByLykke Creme og Lotion er fuldstændig fri for parfume. – Vælg den rigtige hudpleje Brug mindre sæbe og sørg for at tilføje masser af fugt til den eksemramte hud. Fugt gerne huden flere gange dagligt. Vi anbefaler, at du bruger ByLykke Lotion om sommeren, da den har en tyndere konsistens og optages hurtigere i huden. 

ByLykke Creme kan med fordel anvendes om vinteren. Her er en øget tendens til irriteret hud, flækkede læber og tørrede, revnede fodsåler. ByLykke Creme er en god plejende creme både til behandling og forebyggelse af børneeksem og meget tør hud. Skånsom pleje til sart børnehud Vi har testet ByLykke Creme og Lotion i samarbejde med børnelæger. Resultaterne peger på, at både creme og lotion er oplagte valg til pleje af eksemramt børnehud, da begge fugter og styrker den skadede hud.

 For mange børn er den daglige påsmøring ikke sjov, da de skal sidde stille.
 Både ByLykke Creme og Lotion er egnet til, at barnet selv kan deltage. Lad barnet være med til at sætte cremen på i dutter, så kan den voksne efterfølgende smøre creme-dutterne ud, mens barnet selv kan fortsætte legen. På den måde bliver cremen bedre fordelt, og barnet kommer til at opleve påsmøringen mere som en leg end et nødvendigt onde. Hudlægen ordinerer ofte steroidcremer mod børneeksem, som bruges i perioder for at dæmpe generne. Mellem disse behandlinger anbefaler vi, at du bruger ByLykke Creme og Lotion til at pleje huden. Det kan både gøre perioden uden eksem længere og måske endda gøre perioden med steroidcreme kortere. Velegnet til behandling af alle former for eksem Udover den gennemprøvede virkning mod børneeksem, er ByLykke Creme og Lotion også særdeles velegnet til at bekæmpe og behandle eksem for mennesker i alle aldre, med sine fugtende og nærende egenskaber, og den gavnlige effekt fra råmælks-ekstraktet Colostrum Complex.

  • Økologisk ByLykke Skin Creme til tør og sensitiv hud

    ByLykke Skin Creme

    ByLykke ApS

    DKK 219,00
back