ByLykke Colostrum Skin Creme
ByLykke Colostrum Skin Creme

ByLykke Creme

DKK 220,00
DKK 185,00

Produktbeskrivelse

35 % olier samt vores unikke ingrediens Colostrum Complex, 100 ml

Et plejeprodukt der egner sig til normal - lettere tør hud. Med et indhold af 35% økologiske olier og vores egen unikke superfood Colostrum Complex bidrager den til, at opretholde en sund hudbarriere.

Særlig god til problem hud da den nærer hudens celler og bidrager til, at huden kan ånde og optage fugt. Cremen anbefales til daglig pleje for dig, der ønsker et naturligt og effektivt produkt du kan stole på og som holder huden sund.

Effektiv til at afhjælpe rynker og fine linjer, mindske inflammation, allergier eller blot bidrage til mere fugt og blødhed. Brug den til ansigt, hals og bryst dag og nat.

Sammensætningen er baseret på sheabutter, jojoba olie, mandelolie, bivoks samt olivenolie som emulgator, foruden 15% Colostrum Complex. Er 100% non-comedogen, hvilket vil sige den optages fuldt ud uden at tilstoppe porerne. 

Trods det at cremen indeholder store mængder olier, føles den ikke fedtet og er nem at fordele. Den er yderst velegnet som basis creme, da den ligger en god base før foundation mm. Kan med fordel blandes med nogle dråber ByLykke ansigtsolie, hybenkerne olie, hindbærkerne olie eller en olie du er glad for.

Indeholder ingen parfume.

100 ml. i Airless flaske

INCI CREME:

Aqua, *Colostrum, **Simmondsia Chinensis Seed Oil, *Butyrospermum Parkii Butter, **Prunus Amygdalus Dulcis Seed Oil, **Cera Alba, *Cetearyl Olivate, *Sorbitan Olivate, Sucrose Polystearate, Xanthan Gum, Cetyl Palmitate, Dihydroxyacetone, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Lactic Acid.

** = Økologiske ingredienser 

* = Naturligt forekommende ingredienser

 


Relaterede produkter

back