ByLykke Serum og Repair ByLykke Repair konsistens ByLykke Serum konsistens
ByLykke Serum og Repair
ByLykke Repair konsistens
ByLykke Serum konsistens

Repair og Serum

DKK 434,00
DKK 400,00

Produktbeskrivelse

Samkøb af ByLykke Repair, 50 gr. og Serum 30 ml

Hvis du søger hudplejeprodukter, som kan lindre fedtet hud, rosacea eller akne, er disse to produkter et sikkert valg.

ByLykke Serum brugt alene som nat "creme" kan balancere huden og mindske bumser og knopper. Med et indhold på 10% Colostrum Complex og aloe vera, får du et aktivt plejeprodukt, som dæmper inflammation i huden og bidrager til bedre heling. De tre forskellige hyaluronsalte hjælper til, at huden optager fugt og skaber balance så huden ikke fedter. BioPGA hjælper med fugt, men også til at hjælpe de mange aktiver i Colostrum Complex gennem huden.

ByLykke Repair indeholder 24% olier fra Jojoba og Sheabutter. Disse beskytter huden og sørger for at dæmpe din egen fedtproduktion. Huden føles blød og lækker hele dagen og mange oplever følelsen af, at huden ånder frit og heler indefra. Repair indeholder desuden 10% Colostrum Complex.

Bruger du Serum i kombination med Repair cremen om dagen, er den med til at balancere fugtbalancen uden at fedte og beskytte og styrke huden.

Alle ByLykke produkter er uden nogen former for parfume eller duftstoffer der kan genere huden og har alle den grønne kolbe ifølge Tænk's kemiluppen. Indholdet af aktiver er alle økologiske og i store mængder der gør en forskel for din hud.

ByLykke er udviklet i Danmark og den aktive ingrediens er udviklet gennem 3 års forskning på AAU og testet af en østrisk professor i forhold til dens virkning på inflammation og styrkelse af hudens immunitet.

Inci Serum:

Aqua, Colostrum, *Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium hyaluronate, Sodium Polygamma Gluramate, Carbomer Ultrez-30, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

 

*økologiske ingredienser

 

Inci Repair:

Aqua, Colostrum, *Butyrospermum Parkii Butter, *Simmondsia Chinensis Seed Oil, *Cera Alba, Cetearyl Olivate, Hydrogenated Olive oil, Sorbitan Olivate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Olive Oil, Sodium Polygamma Glutamate, Tocopherol, Olive Oil Unsaponifiables, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

 

*økologiske ingredienser

Relaterede produkter

back