ByLykke Serum 50 ml
ByLykke Serum 50 ml

ByLykke Serum, 50 ml

Designet af: ByLykke

DKK 345,00

Produktbeskrivelse

ByLykke Serum med 3 x hyaluronsyrer

En super lækker serum, der sørger for både fugt og nærig til alle hudtyper. Velegnet som underliggende base til huden for dig, der har brug for fugt og gerne vil nære og beskytte huden, eller til dig der ikke tåler olieholdige cremer, men ønsker at bevare og optage fugt i huden.
Tre forskellige hyaluronsyrer, som på hver sin måde udligner rynker i forskellige lag. BioPGA hjælper næringstofferne gennem huden og virker som hyaluronsyre med bevarelse og optagelse af fugt. Aloe Vera køler og nærer. 10% af den unikke ingrediens Colostrum Complex. Ingen parfume og kun ét konserveringssystem. Optages øjeblikkeligt. Serum kommer i en airless flaske og blot et pump er nok til ansigtet. Vi foreslår dog at tage et ekstra pump til hals og brystkasse, da aldring også her gerne skal udsættes.

Inci Serum:

Aqua, Colostrum, *Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium hyaluronate, Sodium Polygamma Gluramate, Carbomer Ultrez-30, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

 

*økologiske ingredienser

Relaterede produkter

back