magnesium klorid og bylykke lotion
magnesium klorid og bylykke lotion

ByLykke Skin Lotion og Magnesium badesalt

Designet af: ByLykke

DKK 350,00
DKK 250,00

Produktbeskrivelse

Den gode naturlige hjælp til vinterhuden

1 kg. magnesium klorid og 200 ml. ByLykke Skin Lotion i pumpeflaske. LOTION BEDST FØR 20/6 21

Afstressende selvforkælelse

En gang i mellem skal vi forkæle os selv og hvorfor ikke starte med et karbad, eller fodbad med Magnesium badesalt? Nyd de 20 afstessende minutter, tør kroppen med cirkelbevægelser for at stimmulere blodomløbet og smør dig herefter med ByLykke Skin Lotion. Drik evt. et glas vand, et glas kefirbrus, eller det du føler for, hop under dynen og nyd at have fyldt dine depoter med magnesium klorid.

Ideen med at tage badet om aftenen er at berolige dit nervesystem og give muligheden for en god nats søvn. Vi skal huske at tage disse gode stunder, hvor vi gør noget godt for os selv og værdsætter vores værd.

Zechstein magnesium klorid

Den magnesium klorid vi sælger kommer fra Zechstein, som er en havbund her i Europa, hvor de udgraver den bedste kvalitet klorid, med masse af mineraler til gavn for dig, der vælger at komme den på kroppen. 

15% Colostrum Complex

ByLykke Skin Lotion er vores eget udviklede produkt, med hele 15% Colostrum Complex, der både er suveræn cellenæring og en antiinflammatorisk ingrediens til gavn for mange hudproblemer. Med et indhold af 20% vegetabilske 1. presning olier, får du masse fugt og beskyttelse til den sarte hud.

INCI LOTION:

Aqua, *Colostrum, *Butyrospermum Parkii Butter, *Simmondsia Chinensis Seed Oil, *Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Cocoyl Glutamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate, Crosspolymer, Xanthan Gum, Tocopherol, Sodium Chlorid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

*=økologisk

Andre kiggede også på:

back