LiposomalC-vitamin med zink

Liposomal C-vitamin og zink giver øget optagelse

De senere år har der været en del nytænkning i sundhedsbranchen. Funktionelle stoffer fra naturen og viden fra traditionel medicin kan i dag ved hjælp af nye fund i biokemi bekræftes som effektive i mange tilfælde. Det store potentiale ved naturlige aktive ingredienser bliver synlig gennem intensiv forskning.

Hvordan kan disse mineraler, vitaminer eller plantestoffer absorberes og forbruges effektivt af kroppen? Svaret: gennem liposomer! Af de fleste konventionelle kosttilskud optages i sidste ende kun en lille del.

ActiNovo ønskede at revolutionere markedet for kosttilskud, løsningen blev: liposomer. Aktive ingredienser er indkapslet som vitamin c-serum i nanoskopisk små liposomer og leveres sikkert gennem fordøjelsessystemet. Disse metoder giver mulighed for et naturligt og effektivt forbrug. Absorptionen kan øges til op til 95% sammenlignet med vitaminer i pilleform eller pulver.

Liposomal C-vitamin med zink

Oplev kraften i C-vitamin med zink på en ny og revolutionerende måde.

Vitaminet - også kaldet ascorbinsyre - har vist sig at være meget vigtigt for normal immunfunktion. Dens rolle i kollagensyntesen understøtter også vores bindevæv. Det har en betydelig indflydelse på blodkarenes sundhed, nervesystemet og energimetabolismen. C-vitamin er i stand til at øge jernabsorptionen og hjælper med at regenerere E-vitamin i kroppen. Andre fordele ved at have et tilstrækkeligt C-vitaminindtag er reduktion af oxidativ stress og træthed. Zink er et essentielt mineral som understøtter vores stofskifte, og nødvendigt for vores enzymers funktion. Med tilstrækkeligt zink i cellerne er det med til at opretholde et sundt immunsystem. Har ligeledes positiv virkning for vores hud, hår, negle og knogler. Hvad indeholder ActiNovo-produkter? Enestående ydelse er vigtigere for ActiNovo end optimeret smag og udseende, hvorfor deres produkter stadig har deres naturlige smag. ActiNovos flydende formuleringer indeholder også værdifulde phospholipider fra solsikker, med et højt indhold af phosphatidylcholin og kun certificerede ingredienser. Phospholipider er byggesten for menneskelige celler.

ActiNova's højdosis liposomale C-vitamin med zink til at drikke, kommer fra egen produktion i Tyskland Flaske med 250 ml.

Dagsdosis på 10 ml. svarer til 1 gr. C-vitamin og 25 mg zink, doseringsglas medfølger.

back