Colpropur Care
Hydrolyseret collagen
Colpropur Care
Hydrolyseret collagen

Colpropur Care

DKK 250,00

Produktbeskrivelse

Colpropur care, neutral smag

Måske har du slidgigt og ønsker at prøve ad naturlig vej at stoppe nedslidningen. Naturligvis handler det om at lave om på det der slider på dine led hvis det er muligt. Gentagne bevægelser i mange år kan være uhensigtsmæssige og det er måske årsagen til at du nu har smerter. Smerterne opstår når brusken mellem leddene bliver tynd og måske helt forsvinder, det giver irritation og i nogle tilfælde fortykkede led og væske samt inflammation.

Vores kost har ændret sig meget de sidste 50 år så naturlig collagen er ikke en del af vores daglige kost. Vi kan udover at tage kosttilskud lave lækre supper kogt på ben eller med Bone Broth som vi også har valgt at have i vores sortiment. 

Kosttilskuddet Colpropur består af hydrolyseret collagen(type 1 og 2, fremstillet af knogler og led fra svin) tilsat vitamin C. Protein bidrager til vedligeholdelse af muskelmasse og af normale knogler. Vitamin C bidrager til normal dannelse af collagen, der har betydning for normalt fungerende knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. Vi har valgt netop dette produkt da det er blevet brugt i et forsøg med 250 mennesker over en periode på 6 mdr. og vist gode resultater.

Ønsker du selv at læse mere sender vi gerne et link til artiklen.

Anbefalet dosis 10 gr. om dagen svarende til en måleske. Anbefalet længde for at opnå resultater er minimum 3 mdr. husk hvor lang tid det har taget dig at komme til der, hvor du er. Så ikke giv op for hurtigt!

VIGTIG INFO:

Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter atale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

En varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil er vigtig. Vi anbefaler at indtage produktet som angivet i mindst 3 måneder for at opnå den ønskede virkning.

Er ikke egnet til personer, der har Føllings sygdom(phenylketonuri). Forbrugere der er på ordineret diæt med lavt indhold af protein, må kun intage produktet i samråd med lægen.

Opbevares tørt, ikke for varmt og ikke i direkte sollys.

 

INDHOLD:

Protein 10 gr.

- heraf hydrolyseret collagen 10 gr

Vitamin C 25 gr. = 31% af referenceindtag

Relaterede produkter

back