Creme til fedtet hud i ansigtet | ByLykke

Har du fedtet hud i ansigtet, tror du måske, at en creme til fedtet hud er overflødig. Måske tror du ovenikøbet, at du på grund af din fedtede hud kan springe over fugtighedscremen efter vask af dit ansigt, og måske tror du endda, at en creme til fedtet hud vil få dit ansigt til at se endnu mere fedtet ud, end det allerede gør.

Det er helt forkerte antagelser, og du bør aldrig undervurdere kraften i en god creme til fedtet hud. En creme, der er beregnet til fedtet hud, bliver nemlig hurtigt din bedste ven i kampen om at kontrollere din oliebalance. 

ER DET NØDVENDIGT AT BRUGE EN CREME TIL FEDTET HUD

Svaret er et rungende ja! Det er vigtigt at forstå, hvor meget den rigtige creme til fedtet hud i ansigtet faktisk kan gøre for dig. Har man normal og fedtet hud, kan eksterne faktorer såsom luft og vind, UV-stråler og overdreven rensning beskadige hudens fugtbarriere og forårsage, at huden mister sin fugt og dermed øger olieproduktionen. Som et resultat kan din hud begynde at skinne og fedte. Hvis du ikke fugter din hud nok, kan det altså føre til, at du oplever en større tendens til fedtet hud i ansigtet.

I sidste ende er hydreret hud sund hud. Uden rigelig fugt kan hudens udseende og beskyttelsesfunktion blive alvorligt komprimeret. Ved langvarig dehydrering har din hud større risiko for betændelse, infektion, rynker og tidlig ældning. Dehydreret og fedtet hud i ansigtet kan endda øge risikoen for akneudbrud. Olien kan føre til tilstopning af dine porer og derfor forårsage endnu flere bumser. Derfor er det meget vigtigt, at du bruger den rette fugtighedscreme til din hudtype. 

Du bør altid bruge en creme til fedtet hud, efter at du har renset din hud – ligesom du skal bruge den morgen og aften. Hos ByLykke er vores fornemste opgave at udvikle hudprodukter, der kun indeholder hud og miljøvenlige ingredienser. Derfor udvikler vi altid hudprodukter, hvor hudens behov er det største fokus, og du finder derfor en god creme til fedtet hud lige her på siden.

BYLYKKE SKIN CREME OG BYLYKKE REPAIR TIL FEDTET HUD I ANSIGTET 

Vores ByLykke Skin Creme er en plejende tyk og sej creme, der indeholder 31 % økologiske olier. Det kan lyde mærkeligt, at du skal tilføje fedtet hud endnu mere fedt, men det skal du altså for at kontrollere din oliebalance i huden. ByLykke Skin Creme er nemlig særligt god til problemhud, der er tør og som skaller. Cremen er 100 % non-comoden, hvilket betyder, at den hurtigt vil optages i din hud uden at tilstoppe dine porer. Vores ByLykke Repair er særligt god til at lindre den fedtede hud samt afhjælpe akne. Den indeholder 24 % olier fra jojoba og sheabutter, som beskytter din hud og mindsker fedtproduktionen. Med ByLykke Repair kan huden ånde frit, og du vil ikke føle, at fedtet tynger huden. Begge produkter indeholder Colostrum Complex, der er råmælk, som kan genoprette hudens fugtbalance og give en naturlig, sund hud. 

Du finder også vores ByLykke Serum, som kan hjælpe dig af med din fedtede hud i ansigtet. ByLykke Serum er oplagt at bruge alene som en natcreme. Den balancerer huden og mindsker bumser og udbrud. Vores serum indeholder tre forskellige hyaluronsalte, som gør, at huden optager alt den fugt, den har brug for, men samtidig skaber den en balance, så huden ikke fedter. Al vores hudpleje er uden parfume eller duftstoffer, og de generer eller inflammerer derfor ikke huden. Du finder alle produkterne nederst på siden. 

 

 • Blomster mist af hvid rose, økologisk

  Økologisk rosen vand, hvid, alkoholfri, 100 ml

  Alteya Organics

  DKK 79,00
 • Blomster mist af melissa, økologisk

  Økologisk Melissa vand, alkohol fri, 100 ml

  Alteya Organics

  DKK 79,00
 • ByLykke Repair 50 ml og Serum 30 ml

  ByLykke Repair og Serum

  ByLykke

  DKK 434,00
  DKK 400,00
 • Bylykke Serum, 30 ml

  ByLykke Serum, 30 ml

  ByLykke

  DKK 245,00
 • ByLykke Serum 50 ml

  ByLykke Serum, 50 ml

  ByLykke

  DKK 345,00
 • Økologisk ByLykke Skin Creme til tør og sensitiv hud

  ByLykke Skin Creme

  ByLykke

  DKK 200,00
 • ByLykjke Skin Creme, storkøb, 3 x100 ml

  ByLykke Skin Creme 3 x 100 ml.

  ByLykke

  DKK 600,00
  DKK 575,00
 • Økologiske ByLykke Skin Lotion og Creme med 15% Colostrum Complex og økologiske olier

  ByLykke Skin Creme og Lotion 2 x 100 ml

  ByLykke

  DKK 375,00
 • Økologisk ByLykke Skin Lotion til krop og ansigt

  ByLykke Skin Lotion 100 ml.

  ByLykke

  DKK 175,00
 • 200 ml. økologisk ByLykke Skin Lotion til den tørre hud, som kræver ekstra næring.

  ByLykke Skin Lotion 200 ml. pumpeflaske

  ByLykke

  DKK 225,00
 • ByLykke Skin Lotion, storkøb 3x100 ml

  ByLykke Skin Lotion 3 x 100 ml.

  ByLykke

  DKK 525,00
  DKK 500,00
 • ByLykke Skin Lotion, storkøb 3x200 ml

  ByLykke Skin Lotion 3 x 200 ml

  ByLykke

  DKK 675,00
  DKK 600,00
 • Økologisk ByLykke Repair til ung og sart hud i alle aldre

  ByLykke Repair, 50 gr. i glas

  ByLykke

  DKK 189,00
back