Liposomal curcumin, 250 ml
Liposomal curcumin, 250 ml

Curcumin Liposomal, 250 ml

DKK 180,00

Produktbeskrivelse

Curcumin i liposomal form

Vi venter nye forsyninger, men der er desværre udsolgt hos leverandøren.

Curcuminoider udtrækkes direkte fra Turmeric planten. Pulveret har været brugt i Ayurvedisk og traditionel kinesisk medicin i mere end 4000 år og betragtes som en mangfoldig og naturlig ingrediens. Curcumin findes som hovedingrediens i karry.

På grund af sin gode effekt er curcumin det mest undersøgte plantestof, som siges at have en varmende og rensende effekt, samt antiinflammatorisk egenskab. Det beskytter kroppens celler fra frie radikaler og har en antibakteriel virkning. Kan enddog beskytte mod UV stråling. Curcumin har den unikke evne at kunne gennemtrænge blod-hjerne barrieren og dermed have indirekte indflydelse på hjernen.

Forskellige undersøgelser ser indtagelse af curcumin som en lovende behandling for mange sygdome. Udfordringen har dog været optagelsen i kroppen. Indtages pulveret oralt i konventionelle kosttilskud vil kun en lille mængde passere mavetarm kanalen for faktisk at blive absorberet i kroppen. Det vil derfor kærve store mængder for at mærke en forskel.

Ved hjælp af den teknologi ActiNovo benytter, ved at indkapsle stoffet i liposomer, føres curcuminoiderne direkte ind i blodbanen og kan udfolde deres virkning. Undersøgelser viser at du ved at indtage curcumin i liposomal form opnår 46 gange bedre absorption og biotelgængelighed.

Ved blot at indtage 10 ml. liposomal curcumin om dagen svarer det til 200 gram gurkemejerod eller pulver.

 Vær at vide om Actinovo's produkter

Ingredienser:

Purified Water, Phospholipids, curcuminoids (200 mg=**), Malic Acid, Preservative: Naturlig havtorn Extract, curcumin 

** EU Nutrient Reference Value not established


Daglig dosis: 10 ml svarer til 200 g gurkemejerod eller pulver 

 

Opbevares mellem +6 grader - 25 grader. Efter åbning opbevares flasken på køl og er holdbar 8 uger.

Relaterede produkter

back