Økologisk magnesium badesalt og helende ByLykke Colostrum creme
Økologisk magnesium badesalt og helende ByLykke Colostrum creme

Eksem - psoriasis - tør hud pakke

DKK 325,00
DKK 300,00

Produktbeskrivelse

ByLykke Skin Creme og Magnesium badesalt til heling og pleje af tør hud

Magnesium klorid kan være med til at øge dine depoter af magnesium i kroppen. Magnesium er vigtig i forhold til flere funktioner i kroppen og som vi ældes reduceres mængden. Forskellige sygdomme og misbrug kan også være årsag til nedsat magnesiumindhold. Produktet vi sælger er 100% naturlig magnesium klorid fra kilden ’Zechstein Inside’, som anses for at være den bedste og reneste kilde i verden til magnesium klorid.

Epsom salt eller magnesium klorid

En vigtig forskel du skal være opmærksom hvis du skal vælge mellem epsom salt og magnesium klorid: Epsom salt er magnesium sulfat og ikke lige så effektivt og rent som magnesium klorid. Hvis du bruger epsom salt skal mængden i dit badevand øges en del og gentages flere gange for at opnå samme effekt, som den du får ved at bruge magnesium klorid. Trods dette vil den ikke være lige så effektiv i forhold til optagelsen i cellerne da de bioaktive stoffer i magnesium klorid er lettere tilgængelig for kroppens celler. 

Epsom salt er det mest kendte af de to produkter og vi vil derfor gerne slå et slag for magnesium klorid, da du opnår større effekt i forhold til biotilgængeligheden af magnesium. Ønsker du derimod at udrense cellerne, er et bad med epsom salt effektivt. Det er i den sammenhæng vigtigt at drikke rigeligt vand og smøre en god creme på efter sådan et bad for at bevare fugtbalancen. 

Magnesium optagelse

En effektiv måde at tilføre kroppen magnesium på, uden om fordøjelsessystemet, er at lave jævnlige fodbade eller afslappende karbad. Magnesium klorid optages hurtigt af cellerne og musklerne og giver ro i urolige ben og et overgearet nervesystem. Du kan også vælge at lave en spray, hvor du opløser magnesium klorid i kogt demineraliseret vand. Dobbelt så meget vand som flager målt i dl. Sørg for det opløses og er kølet ned inden det kommes på sprayflaske. 

Det er vigtigt at spise gode råvarer, der indeholder magnesium for at tilføre mineralet på naturlig vis gennem kosten, badene er set som et supplement. Hvilke fødevarer er gode at spise? F.eks peanuts, solsikkekerner, kikærter, havregryn (her får du også gode mængder calcium fra), rugbrød (hjemmelavet er altid det bedste da du oftest vil vælge de bedste råvarer), avokado, mandler, spinat samt fede fisk, samt ikke at forglemme mørk chokolade af god kvalitet.
Magnesium klorid bidrager b.la. til:
 

  • at mindske træthed og udmattelse
  • at sikre elektrolytbalancen
  • et normalt energistofskifte
  • at berolige nervesystemet
  • en normal muskelfunktion

Det er vigtigt at du ikke tror at bade med magnesium klorid kan erstatte sund mad, men blot skal ses som en ekstra indsats for at opnå en sund krop. Som med alle andre ubalancer vil det altid have en konsekvens for vores velbefindende, derfor anbefaler vi at leve sundt og varieret.

Også egnet til gravide og børn.

Anvendelse:
Opløs i varmt fodbad/karbad og slap af i 30 minutter eller længere. Brug ca.150g for maksimal effekt i et badekar der lige dækker, ca 50 gr. til fodbad, hvor du vasker vandet op af underbenet med jævne mellemrum. Bemærk at magnesium bade og spray kan svige hvis huden er sart. Sørg for at øge mængden gradvist for at teste hvor tolerant din hud er.

For børn anbefales halv dosis da deres behov er lavere end voksnes.

Ikke tilsat konserveringsmidler.

ByLykke Skin Creme

Efter badet kan du med fordel smøre med ByLykke Skin Creme, som grundet et stort indhold af Colostrum Complex vil bidrage med næring til huden samt berolige. De økologiske olier(31%) giver beskyttelse, fugt og balance til den sarte hud.

INCI:

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, *Colostrum, *Butyrospermum Parkii Butter, *Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetyl PEG/PPG°©‐10/1Dimethicone, *Cera Alba, Tocopherol, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

 

* = økologiske ingredienser.

Relaterede produkter

back