Olivenolie med antioxidant fra tomat
Olivenolie med antioxidant fra tomat

Olivenolie, extra virgin, med antioxidant 250 ml

Designet af: Vianoleo

DKK 99,00
DKK 75,00

Produktbeskrivelse

Olivenolie, ekstra virgin med Lycopen, der gir tomaten sin røde farve

iO Natural Antioxidant er en innovativ olivenolie baseret på "arbequina" som er en meget aromatisk oliven, der findes i flere egne af Spanien. Olie presset fra denne frugt er smøragtig, frugtig og meget mild i smagen.
Anvendelse:
Bruges til at give dine retter aroma. Kom olien på bagte grøntsager, fiskeretter, nudler, ristede nødder, på friske salatblade, i din sandwich og ellers hvor lidt ekstra smag er lækkert.
Smagen er blød og mild og minder os om tomater, bare uden det syrlige islæt
iO står for den innovative og patenterede process, som er specielt udviklet af Vianoleo, til at berige olien med den naturlige antioxidant: Lycopen, som udvindes af tomater dyrket under sydens sol. Lycopen er stoffet der giver tomaten den røde farve. Lycopen er en potent naturlig antioxidant, med egenskaber der er gavnligt for vores helbred.
Produktet er fri for allergener og GMO. 100% naturlige ingredienser
Anvendes bedst indenfor 24 mdr. Opbevares tørt og friskt(uden stærke dufte)
Firmaet Vianoleo har modtaget flere priser for deres innovative produkter som de har arbejdet med i en fusion af maksimal kvalitet samt næringsrige og sunde produkter. Alle produkter er resultatet af 100 års håndværks traditioner, samt en stor interesse for innovative metoder til optimering af kvalitet og smag, altid i fuld respekt for miljøet.

Relaterede produkter

back