Fermenterede grøntsager og surkål, lavet på fermenteringskurset
Fermenterede grøntsager og surkål, lavet på fermenteringskurset

Fermenterings kursus lørdag 16. november

Designet af: ByLykke ApS

DKK 495,00

Produktbeskrivelse

Ønsker du inspiration eller større indblik i forskellige fermenteringsmetoder, så har du muligheden for at deltage i et 3 timers kursus i Aalborg. Vi starter kl. 9 og slutter ml. 12-12.30, hvor du tar afsted med 2 glas fermenterede grøntsager og en forhåbentlig ny viden og inspiration til at komme igang derhjemme. 

Vi gennemgår hvorfor fermentering er sundt, hvilke typer du kan inddrage i din hverdagskost og hvad dine tarmbakterier elsker du spiser eller drikker. Dette foregår mens vi spiser nybagt brød hævet på surdej med mælkesyrebakterier samt hjemmelavet smør lavet på fløde der er fermenteret.

Mellem de to fermenteringsmetoder i køkkenet, smager vi på forskellige ting fra mit køleskab, så du kan få fornemmelsen af hvilke muligheder der findes.

Inkluderet i prisen er al smagning, kaffe, the og kefirbrus ad libitum samt 2 weck glas. 

Det foregår på Porsvej 2B 1. sal, Aalborg

Du medbringer selv:

Forklæde, knive til at snitte og skrælle med, et bræt til at skære og snitte på. Med fordel kan du medringe en pose eller lignende til hjembringelse af de glas du laver, da de kan afgive væske under transport. Ønsker du at notere undervejs medbringes notesblok og skriveredskaber.Andre kiggede også på:

back