Gavekort

Ønsker du at bringe glæde med et gavekort til køb af varer i Bylykke shoppen, eller til brug ved afhentning af bestilte varer i Aalborg er vi leveringsdygtige.

For at sikre os, at vi leverer det du ønsker, kan gavekortet kun bestilles ved at sende os en mail til lykke@bylykke.com, med dine ønsker: Beløb der skal stå på kortet, om det evt. skal gælde bestemte produkter og hvor det skal sendes til/afhentes af. Vi sørger herefter for at få lavet det ønskede gavekort og fremsender betalingsoplysninger til den foretrukne betalingsmetode, der enten er via mobilepay eller bankoverførsel. Fragten for gavekortet er enten med DAO til kr. 40,- eller med PostNord til kr. 10,- med ekstra leveringstid på optil 5 hverdage.

Vi sender herefter gavekortet til den adresse du ønsker og på den måde du ønsker det sendt. Du kan også vælge at hente det i Aalborg efter aftale.

Gavekortet kan udelukkende bruges til køb af varer på bylykke.com eller ved direkte bestilling og afhentning, det kan ikke ombyttes til kontanter.

Gavekort
back