dandruff shampoo og magnesium olie
dandruff shampoo og magnesium olie

Hårpleje til tør og irriteret hovedbund

Designet af: ByLykke

DKK 278,00
DKK 250,00

Produktbeskrivelse

Tør og irriteret hovedbund

Kender du til drys og tør hovedbund, der ofte klør og generer? Ingen pleje kan 100% fjerne skæl og kløe, da årsagerne til problemerne måske ikke fjernes, men vi har haft gode resutater med mærkbar lindring.

Ofte skyldes den ekstra dannelse af skæl, at huden overproducerer sebum, der dannes for at beskytte huden. Det kan bl.a. skyldes, at håret vaskes for ofte og dermed skaber ubalance i hovedbunds kulturen. Mange sæber indeholder primært vaskeaktiver, som nemt udtørrer og giver irritation og sensitivhud. Når huden udtørres kompencerer kroppen selv ved at danne mere sebum og ikke mindst talg, som kan sætte sig i plamager og dermed give drys og kløe. Det kan også skyldes stress, som ved længere tids varighed påvirker hormonbalancen, der igen kan bidrage til en usund hovedbundskultur. En krop i stress giver overarbejde af talgproduktion fra hårrødderne, som får håret til at fedte mere og dermed ofte giver en cyklus med oftere hårvask. Det kan også skyldes forurening, som ligger sig om både hårstrå og i hovedbunden, igen stresses huden til at beskytte mod ingtængen og danner mere sebum.

Vi kan nu tilbyde lindring til dette.

Magnesium olien bruges gerne 1 time før håret vaskes, eller du kan vælge at sove med det om natten. Masser olien ind i hovedbunden og lad det sidde og virke indtil du gør håret vådt. Du mærker en let prikken og følelsen af at olien renser og gør sit arbejde. Du kan bruge en hårbundsbørste til at massere yderligere, men pas på med for skarpe børste, da det kan forårsage svie. Når du ønsker at vaske håret kommes en passende mængde shampoo i - ikke mere end normalt, da olien ikke fedter og gør arbejdet besværligt.

Anti Dandruff Shampoo indeholder urter, som beroliger, renser og stabiliserer hovedbundskulturen uden at udtørre, samt valle protein, der giver mikronæring til både hår og hovedbund. Det anbefales at vaske håret uden vandet løbende, da det gerne skal sidde i håret og masseres rundt nogle minutter for bedste resultat. Masser sæben ind og nyd dit arbejde med at massere hovedbunden og gøre den ren og blød. Gentag efter behov, men sigt efter at vaske håret med større mellemrum, for at hjælpe til mindre overproduktion og stress af hovedbunden. 

Ingredienser: Shampoo

Aqua, Whey**, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Decyl Glucoside, Sodium Cocosulfate, Cocamidoporpyl Betaine, Lauryl Glucoside, Glycerin, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Sodium Caproyl/lauroyl Lactylate, Hydrolyzed Wheat Protein, Lactic Acid, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Equisetum Arvense Leaf Extract*, Urtica Dioica Extract*, Taraxacum Officinale Leaf Extract*, Betula ALba Leaf Extract*, Althea Officinalis Root Extract*, Arctium Lappa Root Extract*, Fucus Flower Extract*, Sambucus Nigra Flower Extract*, Calluna Culgaris Flower Extract*, ALcohol**, Parfum*

* Økologisk dyrket ingedienser

** Produceret af økologisk dyrket ingredienser

Ingredienser: Magnesium olie

Water, magnesium badesalt

Relaterede produkter

back