Mange hudproblemer – som eksempelvis eksem og psoriasis med flere – er alvorlige lidelser, hvor patienten ofte er henvist til behandlingsformer, som kan medføre alvorlige bivirkninger. Hormoncreme og lignende kan efter mange års behandlinger hermed betyde, at huden bliver meget tynd og porøs. Den kommer til at se gammel ud.

Den behandlede hud er således hårdt ramt og har som den sunde hud behov for at få tilført næring, sikre at huden bevare fugtigheden og sikre beskyttelse mod forurening, vind og vejr.

Tilbagemeldinger fra mange glade brugere fortæller, at de med stor gavn smører deres behandlede hud med ByLykke Skin Creme i pauserne i den lægelige behandling.

ByLykke Skin Creme giver huden nødvendig næring, forstærker og beskytter. Det viser sig, at pauserne mellem den lægelige behandling med de stærke cremer, der efterlader bivirkninger, bliver længere.

ByLykke Skin Creme er et højkvalitetsprodukt, der indeholder 15% Colostrum Complex, en ingrediens, som alene indeholder mere end 90 gavnlige næringsstoffer. Videnskabelige forsøg har vist, at ingrediensen styrker hudens immunitet og dæmper virus.

Vi hører mange fortælle, at ByLykke Skin Creme dæmper kløe, beroliger og mætter huden. Det fortælles også, at man har følelsen af, at den skadede hud heler op indefra.

ByLykke Skin Creme indeholder desuden Aloe Vera og 31% olier: Mandelolie og Shea Butter, begge yderst fugtende og milde for huden.

Cremen optages hurtigt i huden og fedter således ikke, eller tilstopper porerne. Ingredienserne er økologiske og ByLykke er altid uden parfume.

Cremen kan desuden bruges af hele familien til dens daglige udfordringer.