Hudtyper

HUDTYPER

Jeg elsker at dele min viden og erfaringer med mine kunder og mine kunder har gennem alle årene været søde til at dele deres erfaringer, med brugen af ByLykke Plejeprodukter i forhold til alverdens hudproblemer. Det har bl.a. medført en iver fra min side om at få endnu mere viden om de varer jeg sælger i shoppen, uanset om det er egne produkter eller importvarer.

HVILKE OG HVORFOR?

Mange hudproblemer kommer fra en ubalance i kroppen, oftest fra mave/tarm og det er derfor vigtigt at sætte ind på flere parametre. At smøre sig med cremer kan ikke helbrede et hudproblem, men det kan bestemt lindre og forbedre de gener du måtte have, det har masse af kunder overbevist mig om.

DROPDOWN MENU PÅ FORSIDEN

Hvis du, på forsiden af webshoppen holder musen over Bylykke hudpleje vil der komme en dropdown, med en masse artikler som du kan klikke på. Her har jeg forsøgt at holde mig til facts og viden, samt erfaringer omkring ByLykke Hudpleje produkter og brugen af disse i forhold til en masse forskellige hudproblemer.

ALT FOR MANGE ARTIKLER ...

Da der efterhånden er kommet mange artikler til, så er der oprettet en overskrift der hedder ”Artikler”, her finder du også en masse artikler om bl.a. ByLykke Hudpleje produkter, men også andre varer som vi mener er nødvendige at skrive om for at du kan træffe beslutninger om det skal være disse eller andre produkter der skal i kurven.

Løbende kommer der nye tekster, med viden du kan have interesse i, så kig forbi engang i mellem.

God Læselyst.

Kh Pia Lykke

 

    back