Inflammation

Når bakterier og virus trænger ind i kroppen, forsøger immunforsvaret at beskytte den ved at udsende hvide blodlegemer og kemiske stoffer. Den reaktion kaldes inflammation. Inflammation er, i de fleste tilfælde, en nyttig reaktion, der beskytter kroppen mod betændelser og infektioner, men af og til reagerer immunforsvaret på en måde, som generer eller skader kroppen.

Inflammation kan give rødme og rosacea

HVORDAN VED JEG DET ER INFLAMMATION

Kroppens reaktion mod ydre påvirkninger kan være rødme og hævelse, samt en varm fornemmelse i huden. Mange af de mere almindelige hudlidelser skyldes inflammationer, og andre typer hudlidelser som psoriasis, rosacea og cellulitis er forårsaget af inflammation i huden.

ROSACEA

Rosacea skyldes en permanent betændelsestilstand i ansigtshuden. Symptomerne er vedvarende rødme, røde knopper eller pletter, ujævnheder, som ligner bumser. Blodkarrene i huden svulmer op og begynder at klø. Ældre mænd med rosacea oplever ofte rhinophyma (en forstørrelse af næsen og ofte deformitet af talgkirtlerne). Rosacea behandling er ofte individuelt, da der findes flere typer, som behandles forskelligt. Hudlægen vil ofte vide besked.

PSORIASIS

Psoriasis er en kronisk hudsygdom, der kan skyldes inflammation i huden. Også her findes flere typer af sygdommen, som kræver forskellig behandling. Psoriasis rammer forskellige steder på kroppen og i hårbunden og kan forårsage gigt. Vores erfaring er at ByLykke produkterne kan være gavnlige ved nogle af varianterne af psoriasis som bl.a. pustolos psoriasis som oftest ses på fodsåler og i håndflader og dråbeformet psoriasis også kaldet guttat psoriasis, som oftest udløses af en infektion. Psoriasis creme findes der mange af og intet produkt hjælper alle. Men vi har set mange positive tilfælde hvor ByLykke Skin Creme har kunnet dæmpe og lindre i netop de to ovennævnte sygdomsforløb.

ByLykke Skin Creme hjælper til at dæmpe inflammation i huden

CELLULITIS

Cellulitis er en bakteriel infektion i hudens bindevæv, der bl.a. kan skyldes infektion af stafylokokker eller streptokokker. Sygdommen angriber oftest baller, lår og området omkring hofterne, men kan angribe huden over hele kroppen. Den skaber en rødme i huden, der tiltager i løbet af få dage. Det ramte område bliver normalt ømt og irriteret og huden buler ud da fedtvævet skubbes ud. Udbrud af cellulitis kan desuden give feber og fremkalde træthed. Cellulitis behandling er en temperament sag, da det ofte afhænger af hvor tynget man er. Der kan bruges mange penge med bl.a. chokbølge terapi. Vi har dog fået gode tilbagemeldinger om, at der ved at massere ByLykke Creme et par gange dagligt, skabes bedring og mindre ømhed og at de bulede områder mindskes. 

COLOSTRUMS HELENDE EGENSKABER

Hud ramt af inflammation har brug for styrkende pleje for at hele, og for at minimere den irritation og ømhed, der følger med lidelsen. En bærende ingrediens i ByLykke Creme og Lotion er colostrum fra koen optil 3 dage efter kælvning, den indeholder mere end 90 forskellige næringsstoffer, som styrker hudens immunforsvar, bekæmper inflammation og skaber balance i huden ved at bidrage med næring i alle de kemiske reaktioner kroppen gennemgår dagligt.

Colostrum hjælper skadet hud til hurtig heling og nedsætter kløe og ubehag. Derfor er ByLykke Creme og Lotion oplagt pleje til medtaget hud, der har brug for ekstra næring for at genvinde sin styrke.HVORDAN BRUGES BYLYKKE PRODUKTERNE

Vi anbefaler, at du bruger ByLykke Creme, Lotion eller Repair dagligt og efter behov. Du bør også bruge produkterne i perioder, hvor du ikke oplever udbrud af inflammation. Ved at pleje huden, og holde den stærk, ruster du den til at holde infektioner ude. Hvis din hud er meget følsom, anbefaler vi, at du anvender Lotion eller Repair, der optages hurtigt i huden, så den generer mindst muligt. Creme og Repair er velegnet til mindre hudområder, ansigt og hals, mens lotionen er god til større områder på kroppen.

ByLykke plejeprodukter dæmper inflammation

SKÅNSOM OG EFFEKTIV

Udover økologisk colostrum fra råmælk, indeholder ByLykke Creme og Lotion en bred vifte af naturens egne gode ingredienser. Produkterne er skabt med de reneste, økologiske olier fra mandel, shea nødden og jojoba. Olierne optages let i huden, og tilfører den fugt og vitaminer, der holder den spændstig og stærk uden at tilstoppe porerne. Produkterne har en mild duft, og de er fuldstændig fri for parfume, parabener og æteriske olier.

Vi har fjernet alle overflødige fyldstoffer og kemi. 
Kombinationen af aktive og nærende ingredienser gør ByLykke produkterne til det oplagte valg af hudpleje, hvis du døjer med inflammation. Produkterne er både skånsomme, og tilfører effektivt huden næring, så resultatet bliver en stærk, smuk og blød hud.

back