Inflammation

Når bakterier og virus trænger ind i kroppen, forsøger immunforsvaret at beskytte den ved at udsende hvide blodlegemer og kemiske stoffer. Den reaktion kaldes inflammation. Inflammation er, i de fleste tilfælde, en nyttig reaktion, der beskytter kroppen mod betændelser og infektioner, men af og til reagerer immunforsvaret på en måde, som generer eller skader kroppen.

 Kroppens reaktion mod ydre påvirkninger kan være rødme og hævelse, samt en varm fornemmelse i huden. Mange af de mere almindelige hudlidelser skyldes inflammationer, og både tilføj: nogle typer psoriasis, rosacea og cellulitis er forårsaget af inflammation i huden. Rosacea skyldes en permanent betændelsestilstand i ansigtshuden. Symptomerne er vedvarende rødme, røde pletter og ujævnheder, som ligner bumser. Blodkarrene i huden svulmer op og begynder at klø. Ældre mænd med rosacea oplever ofte rhinophyma. Det er en forstørrelse af talgkirtlerne på næsen. Du kan læse mere om pleje af rosacea her.

 Psoriasis er en kronisk hudsygdom, der kan skyldes inflammation i huden. Psoriasis rammer forskellige steder på kroppen og i hårbunden. Du kan læse mere om pleje af hud med psoriasisudbrud her Plej cellulitis med ByLykke Creme og Lotion Cellulitis er en bakteriel infektion i hudens bindevæv, der bl.a. kan skyldes infektion af stafylokokker eller streptokokker. 

Sygdommen angriber oftest ansigtet og underbenet, men den kan angribe huden over hele kroppen. Den skaber en rødmen i huden, der tiltager i løbet af få dage. Det ramte område bliver normalt ømt og irriteret, og udbrud af cellulitis kan desuden give feber og fremkalde træthed. Råmælkens helende egenskaber Hud ramt af cellulitis har brug for styrkende pleje for at hele, og for at minimere den irritation og ømhed, der følger med lidelsen. En bærende ingrediens i ByLykke Creme og Lotion er colostrum fra koens råmælk, der indeholder mere end 90 forskellige næringsstoffer, som styrker hudens immunforsvar, bekæmper inflammation og skaber balance i huden. 

Colostrum hjælper skadet hud til hurtig heling og nedsætter kløe og ubehag. Derfor er ByLykke Creme og Lotion oplagt pleje til medtaget cellulitisramt hud, der har brug for ekstra næring for at genvinde sin styrke.

 Vi anbefaler, at du bruger ByLykke Creme eller Lotion dagligt og efter behov. Du bør også bruge produkterne i perioder, hvor du ikke oplever udbrud af inflammation. Ved at pleje huden, og holde den stærk, ruster du den til at holde infektioner ude. 

Hvis din hud er meget følsom, anbefaler vi, at du anvender lotionen, der optages hurtigt i huden, så den generer mindst muligt. Cremen er velegnet til mindre hudområder, mens lotionen er god til større områder på kroppen. Skånsom og effektiv Udover økologisk colostrum fra råmælk, indeholder ByLykke Creme og Lotion en bred vifte af naturens egne gode ingredienser. Produkterne er skabt med de reneste, økologiske olier fra mandel, shea butter og jojoba. Olierne optages let i huden, og tilfører den fugt og vitaminer, der holder den spændstig og stærk uden at tilstoppe porerne. Produkterne har en mild duft, og de er fuldstændig fri for parfume, parabener og æteriske olier. Vi har fjernet alle overflødige fyldstoffer og kemi. 

Kombinationen af aktive og nærende ingredienser gør ByLykke Creme og Lotion til oplagte valg af hudpleje, hvis du døjer med inflammation. Produkterne er både skånsomme, og tilfører effektivt huden næring, så resultatet bliver en stærk, smuk og blød hud.

 • Økologiske ByLykke Skin Lotion og Creme med 15% Colostrum Complex og økologiske olier

  ByLykke Skin Creme og Lotion sæt 2 x 100 ml -spar 25,-kr.

  ByLykke ApS

  DKK 399,00
 • 200 ml. økologisk ByLykke Skin Lotion til den tørre hud, som kræver ekstra næring.

  ByLykke Skin Lotion 200 ml. pumpeflaske

  ByLykke ApS

  DKK 265,00
 • Økologisk ByLykke Skin Lotion til krop og ansigt

  ByLykke Skin Lotion 100 ml.

  ByLykke ApS

  DKK 205,00
 • Økologisk ByLykke Skin Creme til tør og sensitiv hud

  ByLykke Skin Creme

  ByLykke ApS

  DKK 219,00
back