Ingredienser

 • Vi bruger:
 • Colostrum Complex
  Shea Butter
  Mandel olie
  Jojoba oile
  Aloe vera
  Vitamin E
 • Vi bruger ikke:
 • Parfume
  Æteriske olier
  Petrokemiske olier
  Glycerin
  Parabener
  Kemiske ingredienser

Fordi … vi passer på din hud!

Mandelolie

Økologisk MANDELOLIE er en mild olie, som bl.a. består af en stor mængde linolsyre.

Linolsyre indgår i celleopbygningen i organismen og derfor ideel, til både udvortes som indvortes brug. Den rene olie virker blødgørende og regenererende på hudcellerne. Olien absorberes rimelig hurtigt og kan virke lettere smertestillende på kløe og betændelsestilstande på huden.

Mandelolie modvirker rynker, grundet den store mængde af flerumættede essentielle fedtsyrer. Sammensætningen af disse fedtsyrer, gør olien til en eksklusiv ingrediens i hudpleje produkter. Mangel på linolsyre kan give dårlig blodcirkulation i huden, tør hud, som ældes hurtigere, og eksem. Mandelolie indeholder vitaminerne A, B og D samt mineraler.

SHEA BUTTER

Økologisk SHEA BUTTER er naturens bedste fugtighedsgiver, med naturlig solbeskyttelse, via indholdet af kanelsyre, som beskytter huden mod de ultraviolette stråler.

Daglig brug hjælper forebyggende mod fine linjer og rynker, samt beskytter hudens porer mod forurening.

Det meget høje fedtindhold gør, at Shea Butter egner sig til at hele brandemærker og sår.

Shea Butter indeholder E-vitamin, Karotin og Allantoin og den kemiske opbygning, der ligner Kortison, dog uden de sædvanlige bivirkninger ved Kortison.

Velegnet til brug for hele familien.

JOJOBA OLIE

Økologisk jojoba olie er faktisk en voks, som er gavnlig for vores fedtlag.

Den indeholder sunde fedtsyrer, mættede og umættede alkoholer, vitaminerne A og E, aminosyrer, samt betændelses hæmmende vokssubstanser og naturlige konserveringsstoffer.

Olien klarer ubeskadiget temperaturer på op til 300° C. Den bliver ikke harsk og beholder i flere år sin fulde virkning.

Jojoba Olie minder i struktur om menneskets egen hudfedt. Det er den samme olie vores hud producerer for, at beskytte sig mod forurening og tilstoppede porrer. Jojoba oliens kemiske opbygning fra naturen hånd, kan med fordel anvendes til alle hudtyper og alle aldre. Hudlæger har endvidere fundet, at jojoba olien er effektiv og gavnlig over for akne, tør hud, solskoldet hud og til heling af sår og rifter.

Øvrige ingredienser:

ACUTIZ produkterne Beauty Repair og Beauty Serum indeholder en helt ny og spændende ingrediens. Dens betegnelse er BioPGA  (Sodium polygamma-glucamate).

BioPGA er en konkurrent til Hyaluronsyre, men 8 x så effektiv til at holde på fugten i huden.

Ingrediensen medvirker til at transportere aktivstoffer som vitaminer fra olier og Colostrum Complex gennem hudens overflade.

BioPGA har desuden en formidabel evne til at øge væskemængden i huden – indkapsler fugten. Den styrker desuden hudens naturlige fugtbindingsevne, hvorved hudens blødhed og elasticitet øges.

BioPGA indeholder følgende vitaminer – B2, B6, B12, E og K.

Beauty Serum indeholder desuden en blanding af 3 forskellige hyaluronsyrer og salte, som hjælper til at bevare fugten i huden, samt øger indholdet af vand. Det betyder at huden bliver blød og glat. Den stimulerer kollagen, reparerer huden samt bevarer dens elasticitet.

OBS!

Det skal tilføjes og gælder for alle aktive stoffer, der anvendes i ByLykke og By Lykke Beauty produkterne, at den mængde vi tilsætte produkterne er det maksimum som anbefales af ingrediensproducenterne.