Liposomal B12 vitamin

Overblik over fordelene ved B12

Vitamin B12 er et essentielt vitamin for den menneskelige krop og understøtter følgende funktioner: - normal funktion af energimetabolisme. - normal funktion af immunsystemet. - reducerer træthed og træthed. - bidrager til nervesystemets funktion. - understøtter normal mental funktion. Da vitaminet ud over dets funktion i celledeling også er involveret i dannelsen af ​​røde blodlegemer, bør en mangel undgås for at forhindre anæmi.

Liposomal B12

Veganere har større behov

Især mennesker, der spiser mindre eller slet ikke kød, er oftere ramt af vitamin B12-mangel. Hvis der er en akut mangel, er det nødvendigt at genopfylde vitamin B12 depoterne hurtigt. Udfordringen ved absorption er mætningseffekten i mave-tarmkanalen. Dette begrænser allerede absorptionskapaciteten fra et indtag på 1,5 til 2 mikrogram pr. måltid.

Her taler vi også om en iboende faktor! Som sikrer, at kun med en sund livsstil eller indtagelse af konventionelle kosttilskud, kan ca. 2% af det leverede vitamin B12 faktisk absorberes i kroppen via tarmen!

Sikret absorption gennem liposomer

Ved at indkapsle vitaminet i liposomer kan vi arbejde imod denne effekt og sikre en højere absorption af B12. Da liposomer er lavet af det samme materiale som vores humane cellemembran, kan den gastrointestinale barriere overvindes, og det vandopløselige vitamin kommer direkte ind i blodbanen! Udover absorptionen er formen af vitamin B12 også af stor betydning: der er forskel mellem cyanocobalamin og methylcobalamin! Cyanocobalamin, som ofte bruges, er en inaktiv form for cobalamin, som først skal omdannes af kroppen til den aktive form for at udvikle dens virkning. Methylcobalamin kan derimod absorberes direkte af den menneskelige organisme! Da effektivitet er ActiNovas topprioritet, bruger de den aktive form af methylcobalamin af høj kvalitet til produktionen af denne liposomale B12, som fungerer sikkert og pålideligt!

back