Liposomal Curcumin

Curcuminoider udtrækkes direkte fra Turmeric planten. Pulveret har været brugt i Ayurvedisk og traditionel Kinesisk medicin i mere end 4000 år og betragtes som en mangfoldig og naturlig ingrediens. Curcumin findes som hovedingrediens i Karry. 

Liposomal curcumin

På grund af sin gode effekt er Curcumin det mest undersøgte plantestof, som siges at have en varmende og rensende effekt samt antiinflammatorisk egenskab. Det beskytter kroppens celler fra frie radikaler og har en antibakteriel virkning. Kan enddog beskytte mod UV stråling. Curcumin har den unikke evne at kunne gennemtrænge blod-hjerne barrieren og dermed have indirekte indflydelse på hjernen.

Forskellige undersøgelser ser indtagelse af curcumin som en lovende behandling for mange sygdomme. Udfordringen har dog været optagelsen i kroppen. Indtages pulveret viralt i konventionelle kosttilskud vil kun en lille mængde passere mave-tarmkanalen for faktisk at blive absorberet i kroppen. Det vil derfor kræve store mængder for at mærke en forskel. 

Ved hjælp af den teknologi som ActiNova benytter, ved at indkapsle stoffet i liposomer føres curcuminoiderne direkte ind i blodbanen og kan udfolde deres virkning. Undersøgelser viser at du ved at indtage curcumin i liposomal form opnår 46 gange bedre absorption og biotilgængelighed.

Ved blot at indtage 10 ml. liposomal Curcumin om dagen vil det svare til 200 gram gurkemejerod eller pulver.

back