Liposomal Magnesium

Drik dit magnesium og opnå øget optagelse!

Desværre absorberer kroppen kun en lille mængde af de fleste konventionelle magnesiumprodukter. På den anden side kan indtagelse af en øget mængde have negative konsekvenser og føre til direkte udskillelse gennem tarmdiarré. For at modarbejde dette problem og give en pålidelig løsning uden bivirkninger tilbyder vi mineralet i liposomal form. Ved hjælp af indkapslingen af magnesium når det aktive stof direkte blodbanen og kan give en dokumenteret 5x højere effekt end konventionelle kosttilskud som kapsler, tabletter og pulver!

Vores undersøgelse viser, at liposomal teknologi sikrer en effektiv metode til daglig indtagelse af dette mineral. Magnesium er et vigtigt mineral, der ikke kan produceres uafhængigt af den menneskelige krop. Især blandt atleter har mineralet høj status. Og ikke uden grund: Magnesium er ansvarlig for den normale funktion af muskler, nervesystemet, energimetabolisme og også proteinsyntesen. I selve kroppen regulerer den aktiviteten af over 300 enzymer og er derfor også kendt som et nøglemineral! Det holder også elektrolytbalancen i balance, reducerer symptomer på træthed og understøtter den normale funktion af knogler og tænder.

Liposomal magnesium

Hvad indeholder ActiNovo-produkter?

Enestående ydelse er vigtigere for ActiNovo end optimeret smag og udseende, hvorfor deres produkter stadig har deres naturlige smag. ActiNovos flydende formuleringer indeholder også værdifulde phospholipider fra solsikker, med et højt indhold af phosphatidylcholin og kun certificerede ingredienser. Phospholipider er byggesten for menneskelige celler.

ActiNova's højdosis magnesium til at drikke kommer fra egen produktion i Tyskland, Hamborg

back