Liposomal Q10

Liposomal Coenzym Q10, 250 ml.

Coenzym Q10, også kendt som ubiquinon, er en vigtig del af menneskelig cellemetabolisme og får stadig større relevans som en naturlig antioxidant. I sin molekylære struktur er coenzymet relateret til vitamin E og vitamin K og er meget populært som ingrediens i hudcremer og plejeprodukter. Q10 er en del af kroppens eget stof, der produceres uafhængigt af organismen. Den højeste koncentration findes i mitokondrierne, som også beskrives som de menneskelige cellers kraftcentre. I selve mitokondrierne er coenzym Q10 afgørende for cellulær respiration. Derudover dannes der omkring 90 til 95% af alt adenosintriphosphat (ATP) der. Da ATP er den universelle energibærer i vores celler, får den menneskelige organisme al sin energi fra den. Derfor har organer med et højt energibehov, såsom hjerte, lunger, lever og nervevæv, også den højeste koncentration på Q10.

Kroppens egen produktion falder med alderen Da coenzymet er et fedtopløseligt stof, kan det kun absorberes af den menneskelige organisme i begrænset omfang, når det ikke er forarbejdet. Og selv i mad er stoffet kun tilgængeligt i små mængder, såsom i broccoli med ca. 0,9 mg pr. 100 g. Det skal tages i betragtning, at kroppens egen produktion af stoffet falder støt fra 20 års alderen. Derfor anbefaler eksperter at tage kosttilskud ud over en afbalanceret diæt.

 Liposoml Q10

Det særlige ved ActiNovo Q10

Det er lykkedes ActiNovo at indkapsle kroppens eget stof i liposomer ved hjælp af liposomal teknologi og dermed sikre pålidelig absorption i menneskekroppen.

Med et indtag på kun 5 ml dagligt får du allerede 100 mg Q10!

Q10, der anvendes af ActiNovo, fås ved gæring. Dette sikrer, at du får den natur-identiske version. Coenzym Q10 findes i to former: Ubiquinon (oxideret form) og Ubiquinol (reduceret form). Til produktion af vores liposomale Q10 har vi med vilje valgt ubiquinonformen, da dette resulterer i et stabilt og frem for alt pålideligt produkt med høj absorption.

back