Magnesium, liposomal, 250 ml
Magnesium, liposomal, 250 ml

Magnesium, liposomal 250 ml

DKK 172,00

Produktbeskrivelse

Magnesium i liposomal form

Drik dit magnesium og opnå øget optagelse!

Desværre absorberer kroppen kun en lille mængde af de fleste konventionelle magnesium produkter.

På den anden side kan indtagelse af en øget mængde have negative konsekvenser og føre til direkte udskillelse gennem tarmdiarré.

For at modarbejde dette problem og give en pålidelig løsning uden bivirkninger tilbyder vi mineralet i liposomal form. Ved hjælp af indkapslingen af magnesium når det aktive stof direkte blodbanen og kan give en dokumenteret 5 x højere effekt end konventionelle kosttilskud som kapsler, tabletter og pulver.

Vores undersøgelse viser, at liposomal teknologi sikrer en effektiv metode til daglig indtagelse af dette mineral. Magnesium er et vigtgit mineral, der ikke kan produceres uafhængigt af den menneskelige krop. Især blandt atleter har mineralet høj status og ikke uden grund: Magnesium er ansvarlig for den normale funktion af muskler, nervesystemet, energimetabolisme og også proteinsyntesen. I selve kroppen regulerer den aktiviteten af over 300 enzymer og er derfor også kendt som et nøglemineral. Det holder også elektrolytbalancen i balance, reducerer symptomer på træthed og understøtter den normale funktion af knogler og tænder.

Hvad indeholder ActiNovo-produkter?

En enestående ydelse er vigtigter for Actinovo end optimeret smag og udseende, hvorfor deres produkter stadig har deres naturlge smag. ActiNovo's flydende formuleringer indeholder også værdifulde phospholipider fra solsikker, med et højt indhold af phosphatidylcholin og kun certificerede ingredienser. Phoshpolipider er byggesten for menneskelige celler.

ActiNovo's højdosis magnesium til at drikke kommer fra egen produktion i Hamborg, Tyskland.

Vær at vide om ActiNovo's produkter

Ingredienser: 

Purified Water, Phospholipids, Magnesium Citrate (200 mg = 53 %*), Malic Acid, Preservative: Natural Seabuckthorn Extract* Nutrient Reference Value according to EU regulation No. 1169/2011

 

Opbevares mellem +6 grader - 25 grader. Efter åbning opbevares flasken på køl og har en holdbarhed på 8 uger.

Flaske med 250 ml. Dagsdosis 10 ml. svarende til 200mg magnesium

Relaterede produkter

back