Magnesium olie & ByLykke Lotion TILBUD

Designet af: ByLykke

DKK 350,00
DKK 300,00

Produktbeskrivelse

Naturlig hjælp til uro i benene

Magnesium olie lavet af Zechstin magnesium klorid og destilleret vand, 250 ml.50 gr. salt pr. 100 ml. ByLykke Skin Lotion i pumpeflaske, 200 ml.

Afstressende selvforkælelse eller bare en nødvendighed

Døjer du med uro i benene om natten, kan det være en god ide at prøve med påsmøring af magnesium olie, som for nogle virker beroligende. Vi elsker at blande ByLykke Skin Lotion med olien, da den så ikke føles så tør og fedtet. Lotion er med til at blødgøre benene og hjælpe olien ind så du kan gå i seng med gode ben.

Zechstein magnesium klorid

Den magnesium klorid vi sælger kommer fra Zechstein, som er en havbund her i Europa, hvor de udgraver den bedste kvalitet klorid, med masse af mineraler til gavn for dig, der vælger at komme den på kroppen. 

15% Colostrum Complex

ByLykke Skin Lotion er vores eget udviklede produkt, med hele 15% Colostrum Complex, der både er suveræn cellenæring og en antiinflammatorisk ingrediens til gavn for mange hudproblemer. Med et indhold af 20% vegetabilske 1. presning olier, får du masse fugt og beskyttelse til den sarte hud.

INCI LOTION:

Aqua, *Colostrum, *Butyrospermum Parkii Butter, *Simmondsia Chinensis Seed Oil, *Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Cocoyl Glutamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate, Crosspolymer, Xanthan Gum, Tocopherol, Sodium Chlorid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

*=økologisk

Relaterede produkter

back