Ørelys Ørelys behandling
Ørelys
Ørelys behandling

2 stk. Ørelys med duft

DKK 55,00

Produktbeskrivelse

ØRELYS MED DUFT

Pakker med 2 ørelys i hver af den fineste kvalitet. Lavet af bivoks, naturvoks og tyndt bomuld.

Ørelys har været brugt igennem mange generationer til rensning af øregangen. Undertrykket fra ilden suger ørevoks, støv og forurening op i røret og renser på denne måde øret og giver lethed og en behagelig fornemmelse bagefter. 

Det er mest sikkert at være to til at udføre opgaven, så den der har ørelyset i øret kan slappe af og nyde processen. Sørg for at ligge behageligt, så du ikke skal bevæge dig mens det brænder - ca 8-10 min. Forbered dig ved at finde en skål med vand, en saks til at klippe det brændte stof et par gange, ned i skålen med vand, tændstikker eller lighter til at sætte processen i gang, samt et håndklæde som en beskyttelse af håret rundt øret. Den tynde del skal sidde vandret i øret og slutte til så der ikke kommer røg inde fra øret. På den måde er det tæt og vacuum dannes så ørevoks mm. kan trækkes ind i ørelysets smalle ende. Når stoffet er brændt ned til den røde streg er lyset brugt og du kan efter det har kølet af se hvad du er kommet af med ved at åbne den smalle del af lyset der er tilbage.

Processen kan gentages efter behov. Det er individuelt hvor meget ørevoks vi danner, så find ud af om det er 1 x pr. mdr. eller du har større behov.

Duftvarianter: blå-pebermynte, orange-rosmarin, lilla-lavendel, hvid-sandeltræ og lyserød-rose. Duftene afviger ikke meget fra hinanden som udgangspunkt. 
Diameter: 0,68 cm i enden der skal i øret og 1,35 cm hvor den skal tændes
Længde: 23 cm

Skriv i kommentarfeltet hvilken farve du ønsker. Hvis der ingen ønsker er sendes tilfældig duft.


Andre kiggede også på:

back