Olivenolie med Citrus
Olivenolie med Citrus

Olivenolie, extra virgin, med citrus 250 ml.

Designet af: Vianoleo

DKK 99,00
DKK 75,00

Produktbeskrivelse

Olivenolie, ekstra virgin med smagen af citrus skal

iO Natural Antioxidant er en innovativ olivenolie baseret på "arbequina" som er en meget aromatisk oliven, der findes i flere egne af Spanien. Olie presset fra denne frugt er smøragtig, frugtig og meget mild i smagen.
Anvendelse:
Bruges til at give dine retter aroma. Kom olien på bagte grøntsager, fiskeretter, nudler, ristede nødder, på friske salatblade, i din sandwich og ellers hvor lidt ekstra smag er lækkert.
Smagen er blød og mild med friske noter af citron saft og skal.
iO står for den innovative og patenterede process, som er specielt udviklet af Vianoleo, til at berige olien med den naturlige substans D-Limonene, der findes naturligt i citroner og giver skallen den karakteristiske duft vi ofte bruger i madlavningen og desserter. Så har du brug for at pifte maden op, lette humøret og sprede duften af sol og sommer er denne enestående sammensætning af olie og citrus det nye hit.
Produktet er fri for allergener og GMO. 100% naturlige ingredienser
Anvendes bedst indenfor 24 mdr. Opbevares tørt og friskt(uden stærke dufte)
Firmaet Vianoleo har modtaget flere priser for deres innovative produkter som de har arbejdet med i en fusion af maksimal kvalitet samt næringsrige og sunde produkter. Alle produkter er resultatet af 100 års håndværks traditioner, samt en stor interesse for innovative metoder til optimering af kvalitet og smag, altid i fuld respekt for miljøet.

 

Relaterede produkter

back