På vandretur – husk ByLykke på rejsen


PÅ VANDRETUR:

Mange timers vandring med lukkede sko og belastning af trædepude og hæle kræver en god nærende creme, som arbejder i dybden IKKE kun lægger sig ovenpå huden. Skal kunne reparere sprækker i huden, være nænsom mod vabler, helende ved rifter samt tilføre rigeligt med fugt.

SØRG FOR AT BESKYTTE DIT ANSIGT, SKULDRE, ØRER

Om det er mod solen( her anbefales også hat med skygge, samt evt. solcreme eller hindbærkerne olie) eller mod fugt og vind. Det er vigtigt, at have en nærende creme, som arbejder i dybden (ByLykke indeholder kun fuldt optagelige olier) og som består af ingredienser, der kan beskytte, hele og reparere huden (Colostrum Complex – mere end 90 forskellige næringsstoffer) under og efter de mange timer, du eksponeres for diverse vejrlig.

VED INSEKT BID/GIFT OG ALLERGISKE REAKTIONER.

Skulle du komme i kontakt med planter eller dyr, der forårsager hævelser, rødme og kløe, er det nødvendigt, at kunne dæmpe diverse reaktioner eller inflammation, der kan opstå. Selv en voldsom reaktion efter kontakt med bjørneklo kan afhjælpes ved at smøre med ByLykke Skin Creme. En omgang nælde feber er knap så anstrengende, hvis du har Bylykke Skin Lotion ved hånden.
Bylykke Skin Creme og Bylykke Skin Lotion, kan således hjælpe dig med, at minimere de mange strabadser på turen og virker både forbyggende, helende og plejende.

Med ønsket om en dejlig ferie ☀️