Pleje af aldrende hud

EFFEKTIV HUDPLEJE TIL ALDRENDE HUD

Ligesom det er tilfældet med resten af kroppen, ældes huden helt naturligt. Den proces kan ikke stoppes, men med den rigtige pleje kan du styrke huden og udskyde processen.

 Med alderen nedbrydes vores hud langsomt af forurening, sol og sygdom, og det er vigtigt at pleje huden med produkter, der styrker og nærer den.

Styrk hudcellerne med råmælk

Allerede inden vi fylder 30 år falder produktionen af fibrene elastin og kollagen i hudens celler. Fibrene er med til at give huden styrke og smidighed og i takt med, at de forsvinder, bliver huden skrøbelig, tynd og rynket. ByLykke Creme indeholder 15% forskningsbaseret colostrum, der med sine mere end 90 forskellige næringsstoffer er en effektiv næringskilde til hudcellerne. Cellerne fornyes hver 28. dag, og med den rette næring genskabes de nye celler stærkere. Det gør samtidig huden stærkere og mere smidig.

 Med ByLykke Creme tilføres huden et beskyttende fedtlag, og den store mængde næring giver hudcellerne bedre betingelser for at genskabe sig selv i en bedre og styrket version. En af hudens vigtigste funktioner er at være en beskyttende barriere mod omverdenen. Det betyder, at nogle hudplejeprodukter blot lægger sig på hudens overflade uden at trænge ordentligt ind i den. ByLykke Cremens kombination af vand og olier med små molekyler hjælper næringen gennem hudens beskyttende lag, så den kan optages i cellerne.

SUND OG SMIDIG HUD

I vores undersøgende arbejde med ByLykke Creme lavede vi scanninger af hud før og efter behandling med cremen, og vi kan se, at huden blev stærkere af ByLykke plejeprodukterne. 

Olierne i ByLykke produkterne er af bedste kvalitet, og de indeholder den optimale mængde af essentielle fedtsyrer, vitaminer og mineraler, der beskytter og opbygger en sund hud.

PAS PÅ DIN HUD OG HOLD DEN SUND OG SPÆNDSTIG LÆNGERE 

Der er flere ting du kan gøre, hvis du gerne vil passe på din hud og mindske alderens tegn:

– Plej din hud rigtigt og vælg hudpleje, der både giver huden fugt og stimulerer kollagendannelsen. Du skal ikke vente til rynkerne er dukket op med at sætte ind, og det er en god idé at starte behandlingen tidligere. Med sine mange næringsstoffer er ByLykke Creme en effektiv og styrkende pleje til aldrende hud, men også en oplagt creme til at forebygge alderstegnene.

– Giv din hud solhat på da solens UV-stråler er hårde mod huden. Hvis du vil sikre, at din hud beholder sit sunde og faste udseende længst muligt, er det en god idé at beskytte huden mod solen. Spar derfor ikke på solcremen – heller ikke, når solen ikke skinner!

– Lev sundt
 for kroppen er et stort sammenhængende kredsløb, og din kost og dine vaner har også indvirkning på din huds udseende. Spis varieret og sundt, drik rigeligt med vand og undgå rygning.

SÅDAN BRUGER DU BYLYKKE CREME TIL ALDRENDE HUD 

Vi anbefaler at bruge ByLykke Creme én eller to gange dagligt til aldrende hud. Ved behandlingen forbedres hudens struktur, og den bliver stærkere og mere elastisk.

 ByLykke Creme er både skånsom og effektiv, og det er oplagt at bruge cremen dagligt allerede før, huden begynder at få synlige alderstegn. En sund og stærk hud har et bedre forsvar mod de ydre påvirkninger, der med tiden gør huden skrøbelig og rynket. Derfor er det en god idé, at give den daglig beskyttelse allerede før den første rynke viser sig.

 • Økologiske ByLykke Skin Lotion og Creme med 15% Colostrum Complex og økologiske olier

  ByLykke Skin Creme og Lotion 2 x 100 ml

  ByLykke

  DKK 375,00
 • 200 ml. økologisk ByLykke Skin Lotion til den tørre hud, som kræver ekstra næring.

  ByLykke Skin Lotion 200 ml. pumpeflaske

  ByLykke

  DKK 225,00
 • Økologisk ByLykke Serum med 3 forskellige hyaluronsyrer

  ByLykke Serum, 30 ml

  ByLykke

  DKK 245,00
 • Økologisk ByLykke Skin Lotion til krop og ansigt

  ByLykke Skin Lotion 100 ml.

  ByLykke

  DKK 175,00
 • Økologisk ByLykke Skin Creme til tør og sensitiv hud

  ByLykke Skin Creme

  ByLykke

  DKK 200,00
 • Økologisk hybenkerneolie, 100% naturprodukt

  Hybenkernerose olie, økologisk 100 ml

  Oleador

  DKK 160,00
 • Ancient Minerals Lotion 150 ml.

  Ancient Minerals

  DKK 230,00
back