Psoriasis

PSORIASIS

Psoriasis er en af de mest almindelige hudsygdomme herhjemme, og lidelsen rammer to til tre procent af befolkningen. Sygdommen opstår særligt i hårbunden, på albuer, knæ og på den nedre del af ryggen. Psoriasis er en både arvelig og kronisk lidelse, men selvom du har sygdommen, kan du opleve lange perioder uden udbrud. Man kender ikke årsagen til psoriasis, men under udbrud deler overhudens celler sig omkring 7 gange hurtigere end cellerne gør ved hudens normale tilstand. Med unormale celledelinger følger en mangelfuld cellemodning, der giver en kraftig dannelse af skæld.

STYRK PSORIASISPLAGET HUD MED BYLYKKE CREME

Hud der er plaget af psoriasis har et særligt behov for pleje og omsorg. 
Colostrumen fra råmælk dæmper inflammationen, og ingrediensen dæmper den generende kløe og beroliger huden.

 Behandlingen bygger huden op, styrker dens immunforsvar og øger dens evne til at beskytte sig mod ydre påvirkninger. Lider man af psoriasis, har man nok oplevet, hvordan kløen og irritationen kan blive så slem, at man kommer til at klø sig selv til blods.

Både ByLykke Creme og Lotion har en helende og fugtende effekt, og er derfor god pleje til skør og irriteret hud med mindre sår og rifter. ByLykke Creme og Lotion kan med fordel anvendes sammen. Vi anbefaler, at du bruger lotionen til større hudområder. Den absorberes hurtigt i huden og er nem at smøre ud. Til mindre områder vil cremen være meget egnet. De to produkter kan desuden let anvendes sammen. For at opnå det bedste resultat, bør du pleje huden dagligt med enten ByLykke Lotion eller Creme. Det er en god idé at bruge produkterne løbende også selvom, din psoriasis ikke er i udbrud. De nærende egenskaber styrker huden og gør den mere modstandsdygtig, så du i nogle tilfælde vil kunne mindske udbrud af psoriasis.

PLEJ OG FOREBYG

Du kan i nogen grad forebygge dine udbrud af psoriasis ved at være opmærksom på de faktorer, der kan fremprovokere eller forværre hudlidelsen. Der er derfor også ting, du selv kan gøre, for at holde sygdommen nede:

– Undgå stress da psykisk stress af forskellig art kan udløse udbrud og mange oplever, at udbruddene netop kommer i psykisk hårde og stressende perioder.

– Beskyt huden i forhold til solskoldning, rifter, brændemærker og andre skader på huden, da dette kan fremprovokere psoriasisanfald. Anfaldene opstår som regel i det skadede område, men ofte først et par uger senere.

– Lev sundt da der er en klar sammenhæng mellem rygning, alkoholindtag, fedme og psoriasis.

– Hold huden smidig med gode hudprodukter. ByLykke Creme og Lotion er gode bud på naturlige produkter, der både giver huden næring og hjælper den med at genopbygge sig selv.

HELT NATURLIG FORKÆLELSE TIL UDSAT HUD

Både ByLykke Creme og Lotion er fuldstændig fri for parfume og unødvendige fyldstoffer. Både creme og lotion indeholder økologiske og naturlige olier og er konserveret med ét systems konservering, der mindsker risikoen for allergiske reaktioner. Produkterne er et både skånsomt og effektivt valg, hvis du ønsker hudpleje, der nærer og beskytter din hud på en helt naturlig måde.

 • Økologiske ByLykke Skin Lotion og Creme med 15% Colostrum Complex og økologiske olier

  ByLykke Skin Creme og Lotion sæt 2 x 100 ml -spar 25,-kr.

  ByLykke

  DKK 399,00
  DKK 375,00
 • 200 ml. økologisk ByLykke Skin Lotion til den tørre hud, som kræver ekstra næring.

  ByLykke Skin Lotion 200 ml. pumpeflaske

  ByLykke

  DKK 225,00
 • Økologisk ByLykke Skin Creme til tør og sensitiv hud

  ByLykke Skin Creme

  ByLykke

  DKK 200,00
 • Zechstein magnesium badesalt, til pleje af krop og fødder

  Magnesium badesalt 1 kg.

  ByLykke

  DKK 125,00
 • Ancient Minerals Lotion 150 ml.

  Ancient Minerals

  DKK 230,00
back