Resultater

Videnskabelige test og resultater for Colostrum Complex

(Scientific tests and results regarding Colostrum Complex)

Prof. Raymond Playford, London:

He has proven that Colostrum Complex when processed is still active even on a high level.

Prof. Dietmar Fucks, Austria:

He was interested in testing Colostrum Complex in a specific system.
He found that the Colostrum Complex worked in 2 ways – suppressing inflammation and improving the immune system.
His results were published in the scientific journal: New Microbiologia in 2010

Professionelle behandleres test af ByLykke Skin Creme

Aalborg Kommunes Hjemmepleje

ByLykke Skin Creme er i en periode over 3 måneder, blevet testet i samarbejde med Sosu assistenter på borgere med diabetes 1 og 2 med det formål, at hele og forebygge skinnebenssår.

Resultat: Det blev anbefalet at bruge ByLykke Skin Creme til fremtidig hjemmebehandling.

Børnelæge Karen Tilma

ByLykke Skin Creme er testet på børn med eksem og ét barn med autisme, som bed og beskadigede sig selv.

Resultat: Tilma fandt, at ingen andre produkter hun havde kendskab til, kunne både hele og give fugt på samme tid, hvorfor hun anbefaler at bruge ByLykke Skin Creme i mellem behandlinger med lægeordinerede cremer.

Kosmetolog og ejer af Xenobia Pia Christensen

ByLykke Skin Creme anbefales i klinikken til kunder som en daglig basis creme. Bruges i klinikken til behandling af hudproblemer.

Resultat: Pia oplever, at ByLykke Skin Creme har helende effekt og, at cremen er fuld optagelig og ikke tilstopper hudens porer.

In2Lifescience projekt ledet af Dr. Claudia Ulbrich, Hannover og testet af Dr. Birgit Thomas, Dermatogisk klinik i Lübeck

ByLykke Skin Creme er testet i klinikken over en periode på 5 uger på patienter med forskellige hudproblemer.

Resultat: Dr. Thomas fandt, at ByLykke Skin Creme havde beroligede, helende og anti inflammatorisk effekt. 8 ud af 10 viste bedring.

ACUTIZ egen dokumentation

Siden 2008 har vi været i tæt kontakt med vore kunder. Der er sendt mange billeder med før og efter resultater, samt lange beretninger om ByLykke produkternes positive virkning på selv vanskelige hudproblemer.

Disse billeder og tekster har vi i de fleste tilfælde fået tilladelse til at vise på vores hjemmeside, men grundet de strenge markedsføringsregler omkring kosmetiske produkter, er det desværre ikke muligt.

De mange fantastiske resultater har vi gennem årene brugt til hele tiden at forbedre vores produkter, så de lever op til det positive billede, de mange tilkendegivelser der er givet på diverse sociale medier og lukkede gruppe for diverse hudlidelser.

Vi har ligeledes fået en stor viden om ByLykke’s virkning på forskellige lidelser og oplever at det er svært at generalisere. Derfor har vi valgt at sende prøver, så hver enkelt kan afprøve virkningen på egen hud.

1000 vis af prøver er sendt og mange har meldt positivt tilbage, men der er naturligvis også nogle som ikke oplever samme positive effekt, men blot oplever cremen som en god fugter.

Vi anbefaler altid at konsultere hudlæger og andre fagkyndige, da vores kompetencer udelukkende ligger i udvikling og produktion af plejeprodukter.

Ingen produkter har evnen til at hjælpe alle, hvorfor det er vigtigt at drage sine egne personlige erfaringer og prøve sig frem.