Sart og sensitiv hud

Sart hud er en vending man støder på konstant, hvis man bevæger sig indenfor verdenen af hudpleje. Det står typisk på både produkter og i reklamer eller opstår i samtaler med veninder, kosmetolog eller andet.

MEN HVAD VIL DET HELT PRÆCIST SIGE AT HAVE SART HUD? HVORDAN VED DU, AT DU HAR SART HUD? OG HVAD KAN DU GØRE VED DET?

Først og fremmest er sensitiv hud ikke en klinisk term. Det er mere et udtryk for hud, der nemt bliver irriteret. Det kan være fra sol, vind, kulde eller produkter som cremer og parfumer og endog medicin og receptpligtige salver.

Normalt oplever og ser man symptomer på sart hud ved rødme, en stikkende fornemmelse, kløe og generelt ubehag efter, at din hud har været i kontakt med et bestemt stof eller har været i et bestemt miljø. Derfor betyder sart hud også noget forskelligt fra person til person og det er derfor nødvendigt at kende nøjagtigt til dit problem for at finde ud af, hvad der kan hjælpe dig bedst.

Hos ByLykke har vi den perfekte hudpleje til sensitiv hud. Sensitiv hud er typisk tynd eller har en meget fin struktur, hvor blodkarrene ligger meget tæt på overfladen. Derfor er huden særligt modtagelig over for ydre påvirkninger, og den bliver let irriteret og dehydreret.

BYLYKKES HUDPLEJEPRODUKTER TIL SENSITIV HUD 

Både ByLykke Skin Creme, Repair og Serum er velvalgt pleje til særligt sensitiv hud i ansigtet eller på kroppen, fordi produkterne er fri for æteriske olier, syntetisk parfume og flere kombinationer af konservering. Desuden er den bærende ingrediens, det forskningsbaserede Colostrum Complex, der er skabt på den første mælk efter, at koen har kælvet, som beviseligt dæmper inflammation og styrker immuniteten.

UNDGÅ UNØDVENDIGE STOFFER PÅ SART HUD

Mange er ikke opmærksomme på, hvor meget parfume vi hver eneste dag udsætter vores krop for. Parfumen gemmer sig bl.a. i makeup, sæbe og vaskepulver, og den dukker tit op steder, hvor vi ikke forestiller os, den vil være. Den konstante påvirkning af parfumer er derfor værd at være opmærksom på. Med tiden kan den nemlig føre til generende parfumeallergi. Antallet af parfumeallergikere er stigende, og allergien medfører kløende udslæt, knopper og blærer. Hvis du vil slippe uden om allergiens ubehagelige gener, er det vigtigt, at du bruger så få parfumerede produkter som muligt. Parfume er bare et af de mange skadelige stoffer, vi udsætter vores hud for, og som gør den sensitiv og sårbar samt ødelægger hudens naturlige balance.

ByLykke plejeprodukter er uden parfume og æteriske olier, og indeholder kun ét konserverings system. De er derfor oplagte som pleje til sart hud. Alle vores produkter har Forbrugerrådet Tænks “grønne A-kolbe”. Kolben gives til produkter, som rådet anbefaler, hvis man vil undgå problematiske kemikalier, og ByLykke Skin Creme, Lotion Repair og Serum er derfor gode valg til pleje af sensitiv hud i ansigtet og på kroppen hos både store og små. Produkterne er effektive, men skånsomme og vi anbefaler at du bruger dem regelmæssigt.

RÅMÆLK MOD SENSITIV HUD I ANSIGTET OG PÅ KROPPEN

ByLykkes plejeprodukter indeholder forskningsbaseret Colostrum Complex. Når ingrediensen fremstilles, frigøres og aktiveres mange af de gode og styrkende egenskaber, man finder i denne første mælk. Colostrum indeholder mere end 90 forskellige næringsstoffer, som bl.a. kan dæmpe inflammation og gøre huden mere immun. ByLykke produkterne indeholder økologiske ingredienser og rene olier fra første presning. Alle vores produkter kan derfor hjælpe til at genoprette hudens fugtbalance og give en naturlig sund hud, hvorfor de anbefales til sart hud.

SÅDAN ANVENDER DU BYLYKKE CREME, LOTION OG REPAIR TIL SENSITIV HUD

Både ByLykke Creme, Lotion og Repair er egnet til pleje af særligt sensitiv hud, og de tre produkter kan med fordel anvendes sammen. Mængden af råmælk er lige stor i Creme og Lotion med 15% og 10% i Repair. Lotionen absorberes hurtigt og er velegnet til større hudområder, ligesom den også anbefales, hvis du har tendens til fedtet hud. Cremen er oplagt til mindre områder, og hvis du har tendens til tør hud, der har behov for særlig pleje. Repair anbefales til kombineret hud, specielt med fedtet hud i T-zonen. Du kan eventuelt anvende Lotion og Repair som ansigtspleje om dagen og Cremen som natcreme hvis din hud er normal. Hvad enten du bruger ByLykke Skin Lotion, Creme eller Repair, bør du bruge produkterne regelmæssigt for at opnå en sund hud og de bedste resultater. Serum bruges under cremerne og er med til at bevare den naturlige fugt i huden, som vi optager igennem luften eller ved at spray med en blomster mist på særligt tørre dage.

LÆS HVAD EN AF VORES KUNDER SIGER OM PRODUKTERNE KATRINE FORTÆLLER:

“Jeg har længe haft ubalance i form af sensitiv hud og især meget tør hud, som netop gjorde den udsat. Jeg har været gennem lægebehandling og diverse hudlæger og cremer. Den blev bare mere tør og irriteret. Til sidst stoppede jeg “lægecremer “ og tyede til det naturlige. Her har jeg været igennem et par cremer også, indtil jeg læste om ByLykke og gav dem en chance. Og endelig blev min hud blød og fugtet igen og dermed også mindre rød og irriteret. Jeg har stadig sensitiv hud, men den ser mere sund ud nu, synes jeg”.

Find dit ByLykke-produkt mod sensitiv hud herunder.

 • ByLykjke Skin Creme, storkøb, 3 x100 ml

  ByLykke Skin Creme 3 x 100 ml.

  ByLykke

  DKK 600,00
  DKK 575,00
 • Blomster mist af melissa, økologisk

  Økologisk Melissa vand, alkohol fri, 100 ml

  Alteya Organics

  DKK 79,00
 • Økologiske ByLykke Skin Lotion og Creme med 15% Colostrum Complex og økologiske olier

  ByLykke Skin Creme og Lotion 2 x 100 ml

  ByLykke

  DKK 375,00
 • 200 ml. økologisk ByLykke Skin Lotion til den tørre hud, som kræver ekstra næring.

  ByLykke Skin Lotion 200 ml. pumpeflaske

  ByLykke

  DKK 225,00
 • Bylykke Serum, 30 ml

  ByLykke Serum, 30 ml

  ByLykke

  DKK 245,00
 • Økologisk magnesium badesalt og helende ByLykke Colostrum creme

  Eksem - psoriasis - tør hud pakke

  ByLykke

  DKK 325,00
  DKK 300,00
 • ByLykke Serum 50 ml

  ByLykke Serum, 50 ml

  ByLykke

  DKK 345,00
 • Økologisk ByLykke Skin Creme til tør og sensitiv hud

  ByLykke Skin Creme

  ByLykke

  DKK 200,00
 • Økologisk ByLykke Repair til ung og sart hud i alle aldre

  ByLykke Repair, 50 gr. glas krukke

  ByLykke

  DKK 189,00
 • Ancient Minerals magnesium lotion

  Ancient Minerals Lotion 150 ml.

  Ancient Minerals

  DKK 230,00
back