Sensitiv hud

SENSITIV OG TØR HUD

Den perfekte hudpleje til sensitiv hud. 
Sensitiv hud er tynd eller har en meget fin struktur, hvor blodkarrene ligger meget tæt på overfladen. Derfor er huden særligt modtagelig overfor ydre påvirkninger, og den bliver let irriteret og dehydreret. BYLYKKE PLEJEPRODUKTER

Både ByLykke Creme og Lotion er velvalgt pleje til særligt sensitiv hud, fordi produkterne er fri for æteriske olier, syntetisk parfume og stride former for konservering. Desuden er den bærende ingrediens det forskningsbaseret Colostrum Complex, der er bygget på den første mælk efter koen har kælvet, som beviseligt dæmper vira og styrker immuniteten.

UNDGÅ UNØDVENDIGE STOFFER

Mange er ikke opmærksomme på, hvor meget parfume, vi hver eneste dag udsætter vores krop for. Parfumen gemmer sig bl.a. i makeup, sæbe og vaskepulver, og den dukker tit op steder, hvor vi ikke forestiller os, den vil være. Den konstante påvirkning af parfumer er værd at være opmærksom på. Med tiden kan den nemlig føre til generende parfumeallergi. Antallet af parfumeallergikere er stigende, og allegien medfører kløende udslet, knopper og blærer. Hvis du vil slippe udenom allergiens ubehagelige gener, er det vigtigt, at du bruger så få parfumerede produkter som muligt. Parfume er bare en af de mange skadelige stoffer, vi udsætter vores hud for, og som gør den sensitiv og sårbar og ødelægger hudens naturlige balance.

                                                  Forbrugerrådet Tænk Kemi's grønne kolbe

ByLykke Creme og Lotion er uden parfume og æteriske olier, og indeholder kun ét konserveringssystem. Alle vores produkter har Forbrugerrådet Tænks “grønne A-kolbe”. Kolben gives til produkter, som rådet anbefaler, hvis man vil undgå problematiske kemikalier, og ByLykkes Creme og Lotion er gode valg til pleje af sensitiv hud hos både store og små. Produkterne er effektive men skånsomme, og vi anbefaler, at du bruger dem regelmæssigt.

RÅMÆLKENS GODE EGENSKABER

ByLykke Creme og Lotion indholder forskningsbaseret Colostrum Complex.
 Når ingrediensen fremstilles frigøres og aktiveres mange af de gode og styrkende egenskaber, man finder i denne første mælk. Clostrum indeholder 90 forskellige næringsstoffer, som bl.a. kan bekæmpe inflammation og gøre huden mere immun.

ByLykke Creme og Lotion indeholder kun økologiske ingredienser og rene olier fra første presning. Både vores creme og lotion kan derfor genoprette hudens fugtbalance og give en naturlig sund hud.

SÅDAN ANVENDER DU BYLYKKE CREME OG LOTION TIL SENSITIV HUD 

Både ByLykke Creme og Lotion er egnede til pleje af særligt sensitiv hud, og de to produkter kan med fordel anvendes sammen. Næringen i råmælken er lige stor i begge produkter. Lotionen absorberes hurtigt, og er velegnet til større hudområder, ligesom den også anbefales, hvis du har tendens til fedtet hud. Cremen er oplagt til mindre områder, og hvis du har tendens til tør hud, der har behov for særlig pleje. Du kan eventuelt anvende lotionen som ansigtspleje om dagen og cremen som natcreme. Hvad enten du bruger lotion, creme eller kombinerer de to, bør du bruge produkterne regelmæssigt for at opnå en sund hud og de bedste resultater.

EN KUNDE SKRIVER

“Jeg har længe haft ubalance i form af oversensitiv hud og især meget tør hud, som netop gjorde den udsat og umodstandsdygtig. Jeg har været gennem lægebehandling og diverse hudlæger og cremer. Den blev bare mere tør og irriteret. Til sidst stoppede jeg “læge-cremer “ og tyede til det naturlige. Her har jeg været igennem et par cremer også, indtil jeg læste om ByLykke og gav den en chance. Og endelig blev min hud blød og fugtet igen og dermed også mindre rød og irriteret. Jeg har stadig sensitiv hud, men den ser mere sund ud nu, syntes jeg”. Katrine

 • Økologiske ByLykke Skin Lotion og Creme med 15% Colostrum Complex og økologiske olier

  ByLykke Skin Creme og Lotion sæt 2 x 100 ml -spar 25,-kr.

  ByLykke

  DKK 399,00
 • 200 ml. økologisk ByLykke Skin Lotion til den tørre hud, som kræver ekstra næring.

  ByLykke Skin Lotion 200 ml. pumpeflaske

  ByLykke

  DKK 265,00
 • Økologisk ByLykke Skin Lotion til krop og ansigt

  ByLykke Skin Lotion 100 ml.

  ByLykke

  DKK 205,00
 • Økologisk ByLykke Skin Creme til tør og sensitiv hud

  ByLykke Skin Creme

  ByLykke

  DKK 219,00
 • Økologisk ByLykke Repair til ung og sart hud i alle aldre

  ByLykke Skin Repair, 50 gr. glas krukke

  ByLykke

  DKK 189,00
back