dybde rensende
dybde rensende

Shampoo Dybde-rensende

Designet af: ByLykke

DKK 159,00

Produktbeskrivelse

ByLykke hårpleje

Shampooen der effektivt fjerner rester fra stylingprodukter er produceret med et udvalg af skånsomme ingredienser, for at give din hovedbund og dine hårstrå den bedste pleje. Basis ingredienserne er valle og aloe vera og kun små mængder af vaske aktiver. Denne vægtning gør produktet yderst mildt og alligevel aktivt i forhold til, at dit hår bliver rent, men uden at udtørre hårstrå og hovedbund. for at hjælpe din hovedbund til mindre irritation er der brugt specielt udvalgte urter og ekstrakter fra naturen. Du vil mærke at shampooen renser hår og hovedbund effektivt ved hver vask.

Den aktive ingrediens er valle, som indeholder aminosyrer og proteiner som hårstråene er opbygget af. For os giver det god mening, at pleje håret med gavnlige ingredienser, som giver dit hår og hovedbund næring og støtte til et sundt miljø.

Denne shampoo er produceret med omtanke for at gøre en forskel for dig og miljøet.

250 ml. i miljøvenlig emballage og produceret 100% med vindenergi i Danmark

Ingredienser:

Aqua, Whey**, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Sodium Coco-sulfate, Decyl Glucoside, Cocamidoporpyl Betaine, Lactic Acid, Xanthan Gum, Glyerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Taraxacum Officinale Leaf Extract*, Alcohol**, Limone, Linalool

* Økologisk dyrket ingedienser

** Ingredienser fra økologiske råvarer

Relaterede produkter

back