Smuk indefra og ud

Skønhed kan ikke købes i dyre krukker, lokket af smukke modeller der er forskønnet i photoshop for at fremstå perfekt.

Skønhed er først og fremmest et skønt væsen, et varmt smil og en kærlig personlighed.

Som autodidakt cremeproducent har min tilgang været ganske anderledes. Ingen forstand på dermatologi, ingen erfaring med det kosmetiske og absolut ingen forstand på kemi. Så er det sagt! Men jeg har alligevel fået en stemme, fordi jeg har forsøgt at gøre op med den uigennemsigtighed branchen har haft i årtier. Det er dog blevet bedre, forstået på den måde, at vi idag kan købe gode alternativer til de traditionelle dyre beauty mærker.

Da jeg lærte mig at læse ingredienslister, forstod jeg hvor lidt af de gode ingredienser – som reelt kostede penge, der var tilsat de fleste produkter. De dyre mærker var/er nødsaget til at sælge dyrt, fordi deres markedsføring koster mange penge. Dyre modeller, helsides annoncer og fænomenale stande på de dyre messer og ikke mindst shop in shop hos førende stormagasiner verden over. Alt dette kræver megen kapital og er en helt anden type forretning, end den vi har sat os i spidsen for.

Vores allerstørste aktiv er Colostrum Complex. En ingrediens, der er udvundet af den allerførste “mælk” koen har når den har kælvet. Kalvens overlevelse afhænger af denne første tår, som aktiverer dens immunforsvar, som er ganske svagt når den fødes. Efter kalven har fået sin colostrum er der nogle liter tilovers, som vi kan købe til videreforarbejdning, da det ikke må komme på mejeriet. En ren win-win for dig, mig og landmanden.

Huden består af celler som fornyes hver ca. 4 uge og i denne korte levetid, er det vigtigt at få nok fugt og næring, så huden kan forblive smuk og cellerne kan reproducere en ny sund celle. Colostrum Complex er denne næring og olierne sørger for fugt og beskyttelse mod vind, vejr og forurening.

Jo færre ingredienser jo bedre tænkte jeg, hvor amerikanske mærker tænker modsat: Jo flere jo bedre, for på denne måde at sløre, hvordan produktet er sammensat, hvis andre skulle kopiere. Vores ingrediens er unik, lavet på en hemmelig måde, som ingen andre har kendskab til, noget vi har brugt flere år og forskningstimer på at udvikle. Derfor behøver vi ikke at tilsætte mere, end det vi ønsker, for at skabe et produkt, som er simpelt og virksomt. Uden parfumer og andet som kan give allergier og gener.

Vi fokuserer således på de naturlige og økologiske ingredienser. De rene olier, den hele colostrum, skabt af koen med et tvist af videnskab for, at være virksom i forhold til den menneskelige krop.

På den måde er ByLykke og By Lykke Beauty skabt med det der virker og til penge som alle kan have råd til. Produkterne har i flere tilfælde vist, hvad de kan gøre for selv stridige hud problemer, som ingen læger har kunnet løse. De har bidraget til sund og smuk hud på 1000 vis af kvinder og mænd, teenagere og endda mindre børn med hudproblemer. Følg os på de sociale medier, og følg med i hvad andre har af erfaring med ByLykke og By Lykke Beauty.

Med viden og hjerte Pia Lykke