Hindbærkerneolie og ByLykke Skin Lotion ByLykke Skin Lotion konsistens
Hindbærkerneolie og ByLykke Skin Lotion
ByLykke Skin Lotion konsistens

Hindbærolie og Lotion

DKK 419,00
DKK 400,00

Produktbeskrivelse

Det ideelle par til sensitiv hud

Økologisk hindbærkerneolie, 100ml er velegnet ved solbadning, til sensitiv hud og ellers hvis du ønsker en lækker kropsolie der er mild og mindre fedtende end andre gode olier. 

Olien er koldpresset og har en neutral duft. 100% naturlig uden tilsætningsstoffer, har et naturligt indhold af A- og E-vitamin som bevares ved den nænsomme behandling. Smøres på efter badet så rest dråber af vand på kroppen kan hjælpe olien ind i huden.

Olien importerer vi selv fra Tyskland, hvilket gør at vi kan sælge den billigere sammenlignet med andre produkter af samme kvalitet.

ByLykke Skin Lotion, 150 ml er en meget virksom lotion, som heler og plejer huden. Ideel til dig der har behov for ekstra pleje eller har sensitiv hud der ikke tåler parfume mm. Velegnet til børn grundet de milde ingredienser. Den aktive colostrum er næring til hudens celler. De økologiske olier: Jojoba, mandel og sheabutter giver fugt, pleje og beskyttelse til hudens ydre lag.

INCI OLIE: (Bedst før 04/23)

*RUBUS IDAEUS SEED OIL

INCI LOTION: NYE MILDE INGREDIENSER 

Aqua, Colostrum, *Simmondsia Chinensis Seed Oil, *Butyrospermum Parkii Butter, *Prunus Amygdalus Dulcis Seed Oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Sucrose Polystearate, Cetyl Palmitate, Dihydroxyacetone, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Lactic Acid.

*=Økologisk

150 ml. 15% Colostrum Complex, 23 % olie

 

Andre kiggede også på:

back