Spa handske, 2 i en
Spa handske, 2 i en

Spa handske, 2 i en

DKK 59,00

Produktbeskrivelse

Lækker spa handske med 2 i en funktion

Den multianvendelige handske har to sider så du kan vælge din tilgang hverdag. Den strukturerede vævning eksfolierer og bidrager til at øge blodomløbet ved let massage af kroppen, så den føles ren og blød.


Den anden side bidrager til lækkert skum med den sæbe du ønsker at anvende og efterlader kroppen med følelsen af ren og lækker hud.

 

Der er lagt vægt på miljø og etik på alle områder i produktionen af denne handske, som er en del af en serie, hvor der ikke testes på dyr og hvor man ønsker at producere produkter på en ansvarlig og etisk måde. Tilgangen hertil er at bruge miljøvenlige principper og materialer og sikre så lav påvirkning af miljøet som muligt. 

 

Produceret af kinagræs, bomuld og polyester. 

 

Vaskes i hånden og lufttørres

 

Vi har valgt at forhandle et par produkter fra firmaet da det passer godt ind i måden vi selv tænker på og fordi vi manglede disse til at skabe en smuk naturlig hud, som grundlag for vores egne ByLykke Plejeprodukter. 

 

Når vi giver opmærksomhed til vores hud, vil den give godt tilbage, sådan vil jeg gerne betragte alt i livet, derfor elsker jeg at rense huden med mild sæbe og en handske eller svamp.  

 

Vi stimulerer blodomløbet og nervesystemet meget blidt når huden eksfolieres mekanisk, altså med en svamp/handske eller børste direkte på huden. Samtidig fjernes de gamle hudceller så nye kan komme til overfladen og huden kan ånde frit. 

 

Det er vigtigt at give fugt og næring efter behandlingen. Vi anbefaler ByLykke Skin Lotion som virker yderst fugtgivende og som nemt fordeles på hele kroppen. Ønsker du at give fødderne en god omgang med handsken anbefaler vi at du kommer ByLykke Skin Creme på efterfølgende hvis de er meget tørre og der evt. er hælsprækker der har brug for at hele. 

Relaterede produkter

back