Tynd hud

TYND HUD

Huden er kroppens største organ og den har en række vigtige funktioner. Den beskytter os ikke kun imod slag og skrammer, men forhindrer også skadelige bakterier og mikroorganismer i at trænge ind i kroppen.

 Tynd hud kan være genetisk betinget, men selvom du har tyk hud fra naturens side, vil den blive tyndere og mere skrøbelig i takt med, at den ældes.

MEDICIN OG TYND HUD

Noget medicin er hårdt ved kroppen og svækker huden. En kendt bivirkning ved binyrebarkhormon er, at hormonet svækker kroppens immunforsvar og gør huden tyndere.

Sygdomme som diabetes kan også gøre huden tynd og pergamentagtig. ByLykke Lotion naturens pleje anbefales til tynd hud.

SKRØBELIG TYND HUD

Tynd hud er skrøbelig og kræver ekstra omsorg og pleje. ByLykke Creme og Lotion er ideel pleje til tynd og skrøbelig hud, da produkterne tilfører huden fugt og styrker dens immunforsvar.

Produkterne er fremstillet af de bedste naturlige ingredienser uden unødvendig kemi. Derfor er ByLykke et skånsomt, nærende og effektivt valg når du vil pleje din hud.I ByLykke Creme og Lotion er overflødelige fyldstoffer bandlyst. Produkterne er helt fri for parfume, æteriske olier og parabener. Derfor er alle ByLykkes produkter vurderet til ’A – kolbe’ i Kemiluppen fra Forbrugerrådet Tænk Kemi. Den vurdering gives kun til produkter uden problematiske stoffer.Til gengæld indeholder ByLykke Creme og Lotion ren økologisk mandelolie, jojobaolie, sheabutter og aloe vera, der tilfører huden næring og en naturlig, mild duft.Konservering er nødvendig for produkternes holdbarhed, men ByLykke har i flere år arbejdet på at mindske brugen af konserveringsmidler i produkterne. I dag bruger vi kun et enkelt konserveringssystem. På den måde mindskes risikoen for allergiske reaktioner, der kan ramme tynd hud særligt hårdt.

ANBEFALING AF BRUG

Vi anbefaler, at du plejer din hud en eller flere gange dagligt eller efter behov. Oftest vil ByLykke Lotion være mest oplagt til tynd hud, da den hurtigt optages i huden. Derfor kan lotionen påføres uden, at den generer den følsomme hud. Til mindre områder kan cremen også anvendes, hvis den påføres med forsigtighed.

GODE RESULTATER

Diabetikere oplever ofte, at sygdommen svækker deres hud. Irriteret hud kan klø og ødelægges nemmere og sårene herfra er sværere at hele. Derfor bør man holde huden fugtig og smidig med en god creme eller lotion.TEST AF BYLYKKE

ByLykke har, i et samarbejde med Aalborg Kommunes Hjemmepleje, undersøgt effekten af ByLykke Creme hos borgere med diabetes 1 og 2. Formålet var at hele og forebygge skinnebens sår. Efter at have set cremens effekt, blev den efterfølgende anbefalet til fremtidig hjemmebrug.

STYRK KROPPENS SKJOLD

En af hudens fineste opgaver er at beskytte os mod ydre påvirkninger, hvad enten det er fysiske slag eller ondsindede bakterier. Tynd hud har ikke det samme forsvar og kræver ekstra omsorg, for at undgå brud på huden og infektioner.COLOSTRUM GØR EN FORSKEL

ByLykke Creme og Lotion indeholder colostrum fra kælvende køer tilegnet hudens små porrer. Den omfatter mere end 90 forskellige næringsstoffer med forskellige gavnlige effekter. Colostrum har en dokumenteret effekt på hudens heling, eftersom ingrediensen har en positiv effekt på hudens immunforsvar.

ByLykke Creme og Lotion er derfor et oplagt valg af hudpleje til sensitiv og tynd hud, da produkterne styrker hudens heling, og beskytter den udsatte hud mod virus og bakterier. 

Produkterne styrker og afbalancerer hudens cellefunktion, og beskytter den tynde hud mod krævende vejrforhold samt mod den forurening mange mennesker lever i dagligt. 
ByLykke Creme og Lotion er velvalgt og naturlig forkælelse til tynd hud.

 • Økologiske ByLykke Skin Lotion og Creme med 15% Colostrum Complex og økologiske olier

  ByLykke Skin Creme og Lotion sæt 2 x 100 ml -spar 25,-kr.

  ByLykke

  DKK 399,00
 • 200 ml. økologisk ByLykke Skin Lotion til den tørre hud, som kræver ekstra næring.

  ByLykke Skin Lotion 200 ml. pumpeflaske

  ByLykke

  DKK 265,00
 • Økologisk ByLykke Skin Lotion til krop og ansigt

  ByLykke Skin Lotion 100 ml.

  ByLykke

  DKK 205,00
back