Liposomal D3+K2
Liposomal D3+K2

Vitamin D3 + K2 Liposomal 250 ml

Designet af: ActiNovo

DKK 196,00

Produktbeskrivelse

Nu kan du drikke dit D3 og K2-vitamin og opnå forbedret optagelse

De senere år har der været en del nytænkning i sundhedsbranchen. Funktionelle stoffer fra naturen og viden fra traditionel medicin kan i dag ved hjælp af nye fund i biokemi bekræftes som effektive i mange tilfælde. Det store potentiale ved naturlige aktive ingredienser bliver synlig gennem intensiv forskning. Hvordan kan disse mineraler, vitaminer eller plantestoffer absorberes og forbruges effektivt af kroppen?

Svaret: gennem liposomer!

Af de fleste konventionelle kosttilskud optages i sidste ende kun en lille del. ActiNovo ønskede at revolutionere markedet for kosttilskud. Deres løsning: liposomer. Det eneste effektive alternativ til injektion. Aktive ingredienser er indkapslet i små nanoskopisk liposomer og leveres sikkert gennem fordøjelsessystemet. Absorptionen kan således øges til op til 98%.

D3-vitamin er den aktive form af D-vitamin, som vores krop kan producere med hjælp af solens lys. Vitamin D3 spiller en vigtig rolle i kalcium stofskiftet i kroppen, som sikrer et velafbalanceret immune system. Ekstra indtag af D-vitamin hjælper os specielt når vi ikke får sol, som om vinteren.

Også vigtigt i kombination med D3 er vitamin K2 i sin aktive form MK-7. K2 understøtter funktionen af D-vitamin. Da Vitamin D3 og K2 er indkapslet i liposomer, kan de trænge ind i blodstrømmen i en meget høj rate.

Hvad indeholder ActiNovo-produkter?

Enestående ydelse er vigtigere for os end optimeret smag og udseende, hvorfor vores produkter stadig har deres naturlige smag. ActiNovos flydende formuleringer indeholder også værdifulde phospholipider fra solsikker, med et højt indhold af phosphatidylcholin og kun certificerede ingredienser. Phospholipider er byggestenene for menneskelige celler.

Ingredienser:

Oprenset vand, phospholipider (1,3 g), Maltodextrin, vitamin D3 (1000 IU = 25 µg = 500%*), vitamin K2-MK7 (200 µg=270%), konservering: naturlig havtorn extrakt

*Sundhedsreference værdi iflg. EU regulation No. 1169/2011

Opbevares mellem +6 grader - 25 grader. Efter åbning opbevares flasken på køl

Dagsdosis: 2 ml - bemærk en flaske med 250 ml. svarer til 125 doser!

Relaterede produkter

back